مقاله مروری بر ویژگی ها، چالش ها و کاربردهای روغن پوست و دانه حاصل از ضایعات فرآوری مرکبات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر ویژگی ها، چالش ها و کاربردهای روغن پوست و دانه حاصل از ضایعات فرآوری مرکبات دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر ویژگی ها، چالش ها و کاربردهای روغن پوست و دانه حاصل از ضایعات فرآوری مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر ویژگی ها، چالش ها و کاربردهای روغن پوست و دانه حاصل از ضایعات فرآوری مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر ویژگی ها، چالش ها و کاربردهای روغن پوست و دانه حاصل از ضایعات فرآوری مرکبات :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
ضایعات صنایع فرآوری مرکبات مانند پوست، هسته و پالپ بیش از ۵۰% میوه خام اولیه را تشکیل داده که می توانند به عنوان یک منبع بالقوه محصولات جانبی با ارزش مورد استفاده قرار گیرند. پوست پرتقال به طور عمده محتوی ۵۴۳۶ کیلوگرم روغن در یک تن پرتقال می باشد و تقریباً ۹۰% آن از D- لیمونن تشکیل شده که یک هیدروکربن از نوع ترپن های حلقه ای می باشد. D- لیمونن جزء معطر روغن مرکبات بوده و به عنوان یک عامل طعم دهنده در صنایع غذایی و دارویی استفاده می شود. با دانستن این ویزگی ها جداسازی D- لیمونن از پوست اولیه برای مصارف بعدی ضروری به نظر می رسد. ترکیبات روغن مرکبات متنوع و اکثراً متعلق به خانواده ترپن ها بوده و می توانند در دو گروه ترپن های هیدروکربنیی (ترپن ها و سزکیوترپن ها) و ترپن های اکسیزنه قرار بگیرند. علاوه بر ترکیبات فرار مقادیر کمی (۱۵%-۲) از ترکیبات غیر فرار در روغن مرکبات وجود دارند که خواص آنتی اکسیدانی نشان داده و شامل کومارین ها، پزورالنس و پلی متوکسی فلاون ها می باشند. روغن دانه مرکبات به عنوان یک روغن خوراکی منبع خوبی برای تأمین اسیدهای چرب ضروری می باشد. روغن دانه مرکبات عمدتاً از تری آسیل گلیسرول تشکیل شده و سرشار از اسید اولئیک و لینولئیک می باشد. روغن و اسانس مرکبات در مقابل گرما، نور، اکسیزن و فلزات ناپایدار هستند. بنابراین آنها را باید تحت شرایط مناسبی نگهداری کرد تا از تغییرات ترکیبی که منجر به آفت کیفیت انها می شود جلوگیری کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.