مقاله معزفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صىایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معزفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صىایع غذایی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معزفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صىایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معزفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صىایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معزفی آنزیم کلروفیلاز و کاربرد آن در صىایع غذایی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
آنزیم کلروفیلاز، باعث تخریب کلروفیل در گیاه و جلبک می شود. این واکنش با هیدرولیز گروه فیتول انجام می شود، که نتیجه اش تشکیل کلروفیلید است. تخریب کلروفیل در مراحلی از رشد گیاه شامل پیری برگ، رسیدن میوه و مرگ گیاه انجام می گیرد. به علت بالا بودن محتوای کلروفیل در روغن کلزا، مخصوصاً زمانی که از بذرها عصاره گیری می شود، یک روغن بسیار تیره به دست می آید. می توان با استفاده از آنزیم کلروفیلاز، کلروفیل موجود در روغن را حذف کرد یا مقدار آن را به حداقل رساند. وجود کلروفیل در روغن باعث اکسیداسیون و فساد روغن می شود. باکاربرد این آنزیم در تصفیه روغن می توان از اکسیداسیون و فساد روغن جلوگیری کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.