مقاله بررسی میزان تأثیر اجزای تشکیل دهنده کیک اسفنجی غنی شده با کنجاله دانه گل مغربی بر روی محصول نهایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان تأثیر اجزای تشکیل دهنده کیک اسفنجی غنی شده با کنجاله دانه گل مغربی بر روی محصول نهایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان تأثیر اجزای تشکیل دهنده کیک اسفنجی غنی شده با کنجاله دانه گل مغربی بر روی محصول نهایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان تأثیر اجزای تشکیل دهنده کیک اسفنجی غنی شده با کنجاله دانه گل مغربی بر روی محصول نهایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان تأثیر اجزای تشکیل دهنده کیک اسفنجی غنی شده با کنجاله دانه گل مغربی بر روی محصول نهایی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
کیفیت یک کیک به عوامل مختلفی وابسته است. انتخاب مواد تشکیلدهنده و اطلاع از عملکرد آنها اولین قدم برای کیفیت محصول میباشد. میزان و نحوهی استفاده از مواد اولیه با توجه به نوع کیک متفاوت میباشد اما به طور کلی نوع مواد اولیه اصلی در تمامی کیکها مشترک میباشد. از طرفی تقاضا برای مصرف غذاهای فراسودمند از سوی مصرفکنندگان در حال افزایش است. باید توجه داشت که تولید چنین غذاهایی کار چندان آسانی نیست و گاهی ممکن است جنبه های حسی غذا نیز به طور نامطلوبی تغییر یابد . کنجاله دانه گل مغربی یک مکمل غذایی پرارزش و سرشار از پروتئین و فیبرمیباشد که قبل از استفاده، به دلیل داشتن چربیهای غیر اشباع زیاد، باید روغن کشی شود.در این مقاله به بررسی انواع مواد اولیه اصلی در تهیه کیک و نیز کنجاله دانه گل مغربی به عنوان عامل غنیکننده در کیک پرداخته شده است. هر یک از این مواد تأثیر متفاوتی در ساختار و بافت کیک میگذارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.