مقاله نشاسته مقاوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نشاسته مقاوم دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نشاسته مقاوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نشاسته مقاوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نشاسته مقاوم :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در حال حاضر گسترش طیف مواد غذایی تولیدی در صنعت غذا در حدی است که باید بتوان از نشاسته ای استفاده کرد که توانایی تحمل دامنه گسترده ای از فرآیندها را داشته باشد و در عین حال ساختار و ویژگی های محصول تولیدی ما را حفظ کند و یا حتی بهبود بخشد. به همین خاطر امروزه در صنعت غذا از نوعی نشاسته، با نام نشاسته مقاوم (Resistant Starch) استفاده می شود که دارای خصوصیات تکنولوژیکی و فیزیولوژیکی فراوانی در مواد غذایی است. هدف از این تحقیق معرفی نشاسته مقاوم، فاکتورهای مؤثر در شکل گیری و نحوه تولید آن، بررسی خواص تکنولوژیکی و فیزیولوژیکی نشاسته مقاوم و همچنین کاربرد آن در صنایع غذایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.