مقاله بزرسی پتانسیل حذف ماده گوگزدی بلانکیت (Na2S2O4) و بهبود خصوصیات شربت قند در کارخانجات قند سازی به روش نانو فیلتراسیون غشایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بزرسی پتانسیل حذف ماده گوگزدی بلانکیت (Na2S2O4) و بهبود خصوصیات شربت قند در کارخانجات قند سازی به روش نانو فیلتراسیون غشایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بزرسی پتانسیل حذف ماده گوگزدی بلانکیت (Na2S2O4) و بهبود خصوصیات شربت قند در کارخانجات قند سازی به روش نانو فیلتراسیون غشایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بزرسی پتانسیل حذف ماده گوگزدی بلانکیت (Na2S2O4) و بهبود خصوصیات شربت قند در کارخانجات قند سازی به روش نانو فیلتراسیون غشایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بزرسی پتانسیل حذف ماده گوگزدی بلانکیت (Na2S2O4) و بهبود خصوصیات شربت قند در کارخانجات قند سازی به روش نانو فیلتراسیون غشایی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
بلانکیت (blanket) ماده ای پرکاربرد در انواع صنایع تولیدی است که با نام های سدیم دیتونیت و سدیم هیپو سولفیت نیز بیان می گردد. در صنایع تولیدی قند و شکر ، نبات و آبنبات از ماده بلانکیت با هدف رنگبری و سفید کردن شربت استفاده می شود این ماده شیمیایی با از بین بردن آنتی اکسیدان ها باعث تسریع در سرطان بخش های گوارشی ، نابودی پرزهای معده و روده، اختلالات استنشاقی ، پوستی ، چشمی و تسریع دیابت با مسدود کردن آنزیم های بدن به ویژه انسولین می شود در این پژوهش به بررسی فرایند نانو فیلتراسیون به عنوان روشی دوستدار محیط زیست در میزان حذف بلانکیت به دلیل عوارض جبران ناپذیری که در سلامتی مردن بوجود می آورد و کاهش رنگ در پساب قند پرداخته شد. برای این منظور تاثیر سه پارامتر اختلاف فشار در عرض غشاء در سه سطح (۱۰، ۱۵، ۵ بار) ، درجه حرارت در سه سطح (۲۰، ۴۰، ۶۰ درجه سانتی گراد) و زمان در سه سطح (۹۰، ۲۰، ۵۵ دقیقه) در طرح آماری سطح پاسخ بر صفات مذکور مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در سطوح بالای فشار و درجه حرارت، درصد حذف بلانکیت کاهش یافت اما با گذشت بیشتر زمان به دلیل افزایش لایه پلاریزاسیون غلظت حذف بلانکیت و مواد رنگی افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.