مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و بازده عصاره و بهینه یابی میزان اثر قدرت احیاکنندگی آهن و مهار رادیکال آزاد عصاره ریحان قرمز توسط امواج دهی فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و بازده عصاره و بهینه یابی میزان اثر قدرت احیاکنندگی آهن و مهار رادیکال آزاد عصاره ریحان قرمز توسط امواج دهی فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و بازده عصاره و بهینه یابی میزان اثر قدرت احیاکنندگی آهن و مهار رادیکال آزاد عصاره ریحان قرمز توسط امواج دهی فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و بازده عصاره و بهینه یابی میزان اثر قدرت احیاکنندگی آهن و مهار رادیکال آزاد عصاره ریحان قرمز توسط امواج دهی فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و بازده عصاره و بهینه یابی میزان اثر قدرت احیاکنندگی آهن و مهار رادیکال آزاد عصاره ریحان قرمز توسط امواج دهی فراصوت، به کمک روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
در جامعه امروزی صنعت غذا استفاده از روغن ها گسترش زیادی پیدا کرده و در بسیاری از مواد غذایی کاربرد دارد. جلوگیری از اکسیداسیون این مواد غذایی تبدیل به دغدغه ای گردیده است. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که سرعت اکسیداسیون چربی ها و تولید رادیکال آزاد را بسیار کاهش می دهد. آنتی اکسیدان های سنتزی در بسیاری از مواد غذایی حساس به اکسیداسیون استفاده می شوند. تاثیرات نامطلوب این آنتی اکسیدان های مصنوعی برای سیستم بدن انسان به اثبات رسیده است. به همین منظور شناخت ترکیبات گیاهی که خاصیت آنتی اکسیدانی داشته باشند اهمیت زیادی پیدا کرده است. گیاه ریحان قرمز دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالا می باشد و این تاثیرات مطلوب آن به اثبات رسیده است. هدف از این پژوهش تعیین بیشینه قدرت مهار رادیکال آزادDPPH، آنتوسیانین، خاصیت احیاکنندگی آهن، مقدار ترکیبات کل و بازده استخراج عصاره توسط امواج دهی فراصوت بود. برای بهینه سازی فرآیند در آزمونها ۲ فاکتور زمان (۴۰، ۲۵، ۱۰ دقیقه) و دما (۷۰، ۵۵، ۴۰ درجه سانتی گراد) مورد بررسی قرار گرفت. این طرح در ۲ فاکتور و سه سطح که شامل ۱۳ آزمون است، توسط روش سطح پاسخ انجام شد. نتایج حاصل از آنالیز آماری جهت تعیین حالت بهینه کل با در نظر گرفتن هر ۵ آزمون حاکی از آن بود که شرایط بهینه برای استخراج عصاره ریحان قرمز، زمان ۴۰ دقیقه و دما ۶۲۸۲ می باشد. مقدار غلظت آنتوسیانین، میزان بازده استخراج، قدرت احیاکنندگی آهن، مقدار ترکیبات فنولی کل، همچنین مقدار EC50 که رابطه عکس با قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH دارد در نقطه بهینه به ترتیب برابر با ۹۶۴۷۴۰۷، ۷۸۰۴۹۸۹، ۵۸۲۹۴۰۴، ۳۹۲۲۴۸۵، ۳۸۵۱۱۶۱ گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.