مقاله بهینه سازی استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم و امواج فراصوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم و امواج فراصوت دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم و امواج فراصوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم و امواج فراصوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی با استفاده از آنزیم و امواج فراصوت :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
امروزه به دلیل تولید بالای رب گوجه فرنگی در کشور میزان ضایعات بر جای مانده از فرآوری این محصول در حد بسیار بالایی می باشد میزان لیکوپن پوست گوجه فرنگی ۵ برابر گوشت آن می باشد. بنابراین بازیابی لیکوپن از ضایعات می تواند نقش موثری در صنایع غذایی و دارویی ایفا نماید. در این تحقیق از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار و مقایسات میانگین داده ها با آزمون دانکن در سطح اطمینان ۹۵% انجام شد. برای آنالیز داده ها و تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار (۲۰۱۱) ۹۳ SAS و Statistix8 و نرم افزار Microsoft Office Excel 2007 استفاده گردید. در این بررسی امواج فراصوت با فرکانس ۲۴ کیلوهرتز و شدت ۱۰۰% در سه زمان (۲۰، ۳۰ و۴۰ دقیقه) و آنزیم پکتیناز در سه سطح ۳۰، ۳۵ و ۴۰ میلی گرم بر کیلوگرم و زمان های گرمخانه گذاری ۲۰، ۴۰ و۶۰ دقیقه جهت استخراج لیکوپن اعمال شد. هدف از این مطالعه بهینه سازی شرایط استخراج لیکوپن توسط امواج فراصوت و آنزیم بود. نتایج نشان داد که اعمال فراوصت به مدت ۳۰ دقیقه و تیمار آنزیمی با غلظت ۳۰ppm و ۲۰ دقیقه گرمخانه گذاری تاثیر معنی داری بر استخراج لیکوپن دارد (۰/۰۵>P) . همچنین با اعمال تیمارهای مذکور فعالیت رادیکال گیرندگی لیکوپن نسبت به سایر زمان های گرمخانه گذاری و غلظت های آنزیم افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.