مقاله بهینه سازی فرایند تولید پودر نوشیدنی فوری از چای سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرایند تولید پودر نوشیدنی فوری از چای سفید دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرایند تولید پودر نوشیدنی فوری از چای سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرایند تولید پودر نوشیدنی فوری از چای سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرایند تولید پودر نوشیدنی فوری از چای سفید :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
چای سفید، چای حداقل فرآوری شده، کمتر مورد مطالعه قرار گرفته و منسوب به بالاترین محتوای ترکیبات فنلی است. پلی فنول های چای، به خصوص مشتقات کاتچین، عوامل آنتی اکسیدان قوی، با اثرات مثبت بر سلامت انسان است. در این تحقیق چای سفید در شرایط بهینه دم آوری، دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه فراوری شد و سپس از عصاره حاصل همراه با مالتودکسترین (۱۰ و ۱۵ درصد) و استویا (۰/۰۵ درصد) بوسیله خشک کن افشانه ای (دمای ۱۴۰ و ۱۶۰ درجه سانتی گراد) پودر چای فوری تولید شد. پودر تولید شده از نظر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی مورد آزمون قرار گرفت تا پذیرش مصرف کنندگان بررسی شود. نتایج این بخش تحقیق نشان داد پودر چای سفید تولید شده در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد و ۱۵ درصد مالتو دکسترین دارای خصوصیات مطلوب و مورد پذیرش ارزیاب ها بود و به عنوان تیمار بهینه انتخاب شد. این محصول می تواند منبع خوب و غنی از آنتی اکسیدانهای طبیعی را در دسترس مصرف کنندگان قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.