مقاله بهینه سازی ویژگی های بافتی و کاهش میزان نمک ناگت ماهی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی ویژگی های بافتی و کاهش میزان نمک ناگت ماهی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی ویژگی های بافتی و کاهش میزان نمک ناگت ماهی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی ویژگی های بافتی و کاهش میزان نمک ناگت ماهی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی ویژگی های بافتی و کاهش میزان نمک ناگت ماهی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این پژوهش، اثر همزمان آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی، نمک و دمای تأثیر آنزیم یا فرآیند قوام یابی بر روی ویزگی های کیفی و بافت ناگت ماهی حاوی سه نوع ماهی حسون (Saurida tumbil)، پیکو (megaloptera Ilisha)، سلطان ابراهیم (Nemipterus japonieus) با استفاده از روش سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفته و جذب روغن، آب تراوش یافته و ویژگی های بافتی ناگت (سختی، بهم پیوستگی و کشسانی) ارزیابی گردید. این پژوهش با تیمارهای نمک در غلظت های (۰ تا ۲ درصد و آنزیم ترانس گلوتامیناز (۰ تا ۱/۵ درصد) و تیمار دمایی (۴ و ۴۰ و ۶۰ درجه سانتی گراد) انجام شد. افزایش غلظت نمک و آنزیم به تنهایی و توام هر کدام باعث افزایش بهم پیوستگی و سختی بافت ناگت ماهی شدند. همچنین حضور آنزیم بر روی ظرفیت نگهداری آب تأثیر گذار بود و در غلظت های بالای آنزیم باعث افزایش آن گردید. در م جموع حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز توام با تیمار حرارتی می تواند جایگزین مناسبی برای نمک در محصولات گوشتی به ویزه ناگت ماهی باشد. بر اساس داده های حاصل از آنالیز بافت نقطه بهینه ی ۱/۵ درصد آنزیم و ۱/۰۲ درصد نمک با تیمار دمایی ۴۰ درجه سانتیگراد به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.