مقاله بیوترانسفورماسیون کافئین استخراج شده از ضایعات چای وقهوه جهت تولید ترکیبات با ارزش افزوده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بیوترانسفورماسیون کافئین استخراج شده از ضایعات چای وقهوه جهت تولید ترکیبات با ارزش افزوده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بیوترانسفورماسیون کافئین استخراج شده از ضایعات چای وقهوه جهت تولید ترکیبات با ارزش افزوده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیوترانسفورماسیون کافئین استخراج شده از ضایعات چای وقهوه جهت تولید ترکیبات با ارزش افزوده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بیوترانسفورماسیون کافئین استخراج شده از ضایعات چای وقهوه جهت تولید ترکیبات با ارزش افزوده :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
کافئین ترکیبی است که به طور طبیعی تولید می شود و به خانواده آلکالوئید متیل زانتین ها تعلق دارد و در میوه، دانه و برگ۰۰ نوع گیاه از جمله چای و قهوه وجود دارد. همچنین کافئین به عنوان محصول جانبی از فرآیند کافئین زدایی چای و قهوهبدست می آید. ضایعات حاوی کافئین می توانند برای استخراج کافئین به عنوان سوبسترا برای بیوترانسفورماسیون کافئیناستفاده شوند که در آن کافئین به مولکولهای درمانی قوی و با ارزش افزوده بالاتر تبدیل شود. کافئین استخراج شده از ضایعاتمی تواند توسط بیوترانسفورماسیون میکروبی مناسب به ترکیبات با ارزشی مثل تئوفیلین، تئوبرومین و پارازانتین که ترکیباتدرمانی قوی و با ارزش هستند تبدیل شود. بیو ترانسفور ماسیون کافئین ضرر سنتز شیمیایی این ترکیبات را برطرف خواهد کردو منجر به افزایش بهره وری و ارزش افزوده کافئین می شود. از طرفی ضایعات حاصل از فراوری به علت داشتن فاکتورهای بازدارنده و ضد فیزیولوژی مانند محتوای بالای کافئین، تانن ها و پلی فنل ها ضایعات صنعتی در نظر گرفته می شوند. این ضایعاتمعمولا به صورت دست نخورده از واحد های فراوری دفع شده و موجب آلودگی منابع آب و خاک می شوند. استفاده موثر از اینضایعات حاصل از فراوری نه تنها موجب حفظ محیط زیست می شود بلکه استفاده از آنها به سود تولید کنندگان است که میتواند در آمد بالایی در فصل تولید ایجاد کرده و موجب افزایش اشتغال شود. حذف یا به حداقل رساندن عوامل ضد تغذیه ای دراین ضایعات آنها را جهت استفاده در خوراک دام، کودهای آلی، تولید بیوگاز، به عنوان بستر در تخمیر حالت جامد و تولید قارچخوراکی مناسب می سازد. در مطالعه حاضر بیشتر به بیوترانسفور ماسیون میکروبی تاکید خواهد شد و استفاده از میکروارگانیسمها در بیوترانسفورماسیون کافئین استخراج شده از ضایعات چای وقهوه مورد بررسی قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.