مقاله بهینه یابی استخراج کارتنوئیدها از پوست موز بر پایه لوتئین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه یابی استخراج کارتنوئیدها از پوست موز بر پایه لوتئین دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه یابی استخراج کارتنوئیدها از پوست موز بر پایه لوتئین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه یابی استخراج کارتنوئیدها از پوست موز بر پایه لوتئین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه یابی استخراج کارتنوئیدها از پوست موز بر پایه لوتئین :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
کاروتنوئیدها جزء رنگدانه هایی هستند که دارای خاصیت انتی اکسیدانی بوده و علاوه بر ان دارای تاثیرات سلامت بخش بر بدن انسان نیز می باشند. از مهمترین آنها می توان به لوتئین اشاره کرد که در پوست موز به وفور یافت می گردد و متعلق به خانواده اگزانتوفیل ها می باشد. هدف از این پژوهش استخراج عصاره پوست موز به منظور استفاده از خصوصیات کاربردی کارتنوئیدهای آن به خصوص لوتئین بود. در این تحقیق پس از تهیه موز و خشککردن پوست آن در آون تحت خلاء و تبدیل آن به پودر از سه حلال اتانول ۹۶ درصد، متانول ۹۹/۵% واتیل استات ۸۰ درصد در دو دمای ۲۷ و ۳۵ درجه سانتیگراد برای استخراج عصاره آن و بررسی میزان لوتئین آن استفاده شد. از روش های HPLC، اسپکتروفتومتر UV-VIS و آزمون FRAP به ترتیب برای تعیین میزان لوتئین ، رنگ سنجی لوتئین و قدرت آنتی اکسیدانی عصاره ها استفاده گردید. نتایج نشان داد که با توجه به زمان بازداری لوتئین خالص با HPLC که در حدود ۲/۳۱۱ دقیقه به طول انجامید میزان لوتئین در عصاره بدست آمده با حلال اتیل استات نسبت به سایر عصاره ها بیشتر و سطح زیر پیک آن در حدود ۴۰۰ بود. همچنین از طریق روش رنگ سنجی UV-VIS و با توجه به مقدار جذب نور لوتئین خالص ، میزان جذب نور در نمونه حلال اتیل استات در دمای ۲۷ درجه سانتیگراد نسبت به سایر نمونه ها بیشتر و مقدار جذب آن در حدود ۲/۲۰۴ بود. قدرت آنتی اکسیدانی عصاره اتیل استات در دمای ۲۷ درجه سانتیگراد نیز به روش FRAP بیشترین مقدار را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.