مقاله تاثیر حرارت اهمیک برروی پروتئین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر حرارت اهمیک برروی پروتئین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر حرارت اهمیک برروی پروتئین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر حرارت اهمیک برروی پروتئین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر حرارت اهمیک برروی پروتئین :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
گرمادهی با اتوکلاو اساسی ترین تکنولوژی بکار رفته برای تولید غذا است. انتقال گرما متکی به هدایت وجابه جاییمی باشد. در نتیجه انتقال حرارت پایین وافت انرژی زیاد وکیفیت محصول کاهش می یابد. حرارت دهی اهمیکیک روش الکتروگرمایی است که غذا در تماس با الکترود است و براساس عبور جریان الکتریکی از آن تولید مقاومتگرمایی می نماید و گرما فورا در غذا تولید می شود. از آنجاییکه گرمادهی حجمی است، افزایش دما یکنواخت بودهوذرات ماده غذایی در زمان یکسان بطور یکنواخت گرما می بینند وسبب کاهش صدمات حرارتی، افت ارزشتغذیه ای، افت عطر و طعم ماده غذایی ، افزایش مرگ ومیر باکتری، طول عمر نگهداری محصول وکیفیت حسیمی شود.در صنعت شیر با استفاده از حرارت دهی اهمیک وانتخاب الکترود و شدت الکتریکی مناسب می توانخطر فولینگ را کاهش داد وسبب حفظ رنگ، ارزش تغذیه ،ویتامینها وطول عمر نگهداری محصول شد. همچنیندرفراورده های گوشتی سبب افزایش مقدار پروتئین و بالارفتن ارزش تغذیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.