مقاله تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات میکروبی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)، طی نگهداری در دمای یخچال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات میکروبی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)، طی نگهداری در دمای یخچال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات میکروبی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)، طی نگهداری در دمای یخچال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات میکروبی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)، طی نگهداری در دمای یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پوشش خوراکی ژلاتین- اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات میکروبی فیله کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)، طی نگهداری در دمای یخچال :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ماهیان بسیار فسادپذیر بوده و برای جلوگیری یا به تعویق انداختن فساد آنها استفاده از پوشش های خوراکی طی نگهداری ضروری است. در این تحقیق اثر پوشش ژلاتین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر روی خصوصیات میکروبی فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthysmolitrix)، در طی یک دوره ۱۵ روزه در شرایط نگهداری در یخچال بررسی شد. در این جا سعی شده با استفاده از پوشش ژلاتینی حاوی اسانس آویشن شیرازی (۰/۲ درصد) روند فساد در فیله تازه کپور نقره ای کند گردد. بنابراین از محلول ۴ درصد ژلاتین حاوی اسانس آویشن شیرازی (۰/۲ درصد) برای پوشش دادن فیله ها استفاده شد. آزمایش میکروبی شامل بار کل باکتریایی و باکتری های سرما دوست به صورت دوره ای برای فیله های بدون پوشش و فیله های دارای پوشش انجام شد. میزان بار باکتریایی کل در روز ۱۵ در نمونه های شاهد به ۷/۳۳ رسید و در نمونه های دارای پوشش ژلاتینی حاوی اسانس آویشن شیرازی در روز ۱۵ در حد قابل قبول بود و از دامنه قابل قبول برای مصرف انسانی که ۷Log CFU/g می باشد، نگذشت. در میان باکتر های سرمادوست نیز به همین منوال بود. بنابراین می توان نتیجه گرفت که پوشش ژلاتین حاوی اسانس آویشن شیرازی (۰/۲ درصد) در کاهش میزان بار میکروبی و فساد در طی نگهداری در دمای یخچال مؤثر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.