مقاله بررسی اثر تیمارهای منطقه کشت و اولتراسوند بر روی قدرت آنتی اکسیدانی برگ گیاه شنبلیله(Fenugreek)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیمارهای منطقه کشت و اولتراسوند بر روی قدرت آنتی اکسیدانی برگ گیاه شنبلیله(Fenugreek) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیمارهای منطقه کشت و اولتراسوند بر روی قدرت آنتی اکسیدانی برگ گیاه شنبلیله(Fenugreek)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیمارهای منطقه کشت و اولتراسوند بر روی قدرت آنتی اکسیدانی برگ گیاه شنبلیله(Fenugreek)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیمارهای منطقه کشت و اولتراسوند بر روی قدرت آنتی اکسیدانی برگ گیاه شنبلیله(Fenugreek) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
با توجه به مسائل ومشکلات مربوط به آنتی اکسیدان های مصنوعی که اثرات منفی این ترکیبات در سلامتی انسان تایید شده است همچنین تنش اکسیداتیو که هر روز در بدن انسان به دلایل مختلف اتفاق می افند باعث شده اکثر محققین و نیز صنعت مواد غذایی به آنتی اکسیدان های طبیعی که به وفور در گیاهان میوه ها و سبزیجات مختلف یافت می شوند روی آورند تا آن را جایگزینی مناسب برای آنتی اکسیدان های مصنوعی و عاملی برای مبارزه با تنش اکسیداتیو قرار دهند. در این مطالعه استخراج ترکیبات فنولی و توکوفرولی و بررسی قدرت آنتی اکسیدانی عصاره های متانولی و متانول/ آب (۵۰:۵۰) برگ گیاه شنبلیله دو منطقه اردبیل و ساری که تحت تاثیر تیمار اولتراسوند (امواج فراصوت۹ قرار گرفته بودند از طریق آزمون های فولین سیوکالچو، ۲ و ۲ دی فنیل -ا- پیکریل هیدرازیل (DPPH) ، بتاکاروتن – لینولئیک اسید و شاخص پایداری اکسایشی (OSI) اندازه گیری شده و با آنتی اکسیدان سنتتیک TBHQ مقایسه گردید. نتایج نشان داد که مقدار فنولیک (۱۰۶۲ppm) و توکوفرول (۴۰۳/۲۴۳ppm) عصاره اولتراسوند – متانول- اردبیل بالا بود. در ضمن عصاره اولتراسوند – متانول برگ گیاه شنبلیله منطقه اردبیل با درصد مهار DPPH (60/903%) در غلظت ۹۰۰ppm ، درصد بی رنگ شدن بتاکاروتن (۹۱/۳۲۷%) در غلظت ۵۰۰ppm و شاخص پایداری اکسایشی به مدت ۴/۹۲ ساعت بیشترین قدرت آنتی اکسیدانی را به خود اختصاص داد. داده های این تحقیق نشان می دهد که عصاره برگ گیاه شنبلیله دارای خاصیت انتی اکسیدانی خوبی بوده و همچنین روش عصاره گیری ، غلظت عصاره، نوع حلال و منطقه کشت بر روی قدرت آنتی اکسیدانی تاثیر گذار می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.