مقاله تأثیر عوامل مختلف بر بیاتی نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر عوامل مختلف بر بیاتی نان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر عوامل مختلف بر بیاتی نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر عوامل مختلف بر بیاتی نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر عوامل مختلف بر بیاتی نان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بیاتی پدیده ای است که در اثر عواملی غیر از عوامل ایجاد کننده فساد در مغز تغییراتی ایجاد می کند که باعث کاهش پذیرش مصرف کننده از محصولات نانوایی می شود. بخش عمده بیاتی مربوط به آمیلوپکتین است و رتروگراداسیون آمیلوپکتین نیز وابسته به حفظ یا مهاجر رطوبت طی ذخیره سازی است. نوع آرد، پروتئین ها، پنتوزانهای محلول در آب، فیبرهای غذایی و هیدروکلوئیدها از عوامل مؤثر بر بیاتی نان هستند. فیبرهای غذایی کربوهیدراتهایی حاوی ده یا بیشتر واحد منومریک هستند که توسط آنزیم های درونزا در روده کوچک هیدرولیز نمی شوند در طی تخمیر اسیدهای کربوکسیلیک مختلف از جمله بوتیریک، پروبیوتیک و اسید استیک تولید می کنند که اثر آنها در کاهش بیماریهایی همچون سرطان روده، قند خون و کلسترول شناخته شده است. مصرف روزانه آن در کشورهای اروپایی ۱۷ تا ۲۹ گرم است، فیبرهای غذایی و هیدروکلوئیدها ظرفیت این نگهداری بیشتری نسبت به نشاسته دارند و در نتیجه طی زمان نگهداری می توانند رتروگراداسیون نشاسته را به تأخیر بیاندازند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.