مقاله بررسی اثر غلظت روغن ولیستین بر روی پایداری نانو لیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر غلظت روغن ولیستین بر روی پایداری نانو لیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر غلظت روغن ولیستین بر روی پایداری نانو لیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر غلظت روغن ولیستین بر روی پایداری نانو لیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر غلظت روغن ولیستین بر روی پایداری نانو لیپوزوم های حاوی عصاره آبی زرشک :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
نانو لیپوزوم ها دسته ای از نانو حامل ها بر پایه لیپیدهای قطبی هستند که قابلیت ریزپوشانی ترکیبات فعال آبدوست و ترکیبات چربی دوشت دارند. در این پژوهش با هدف بررسی تاثیر غلظت های مختلف روغن (۳۵، ۳۰، ۲۵) لسیتین (۷، ۵، ۳) و زرشک (۳، ۲، ۱) بر میزان حفاظت از مواد موثره زرشک (آلکالوییدها، فلاونیدها و رنگدانه) و پایداری انجام گرفت. بدین منظور ابتدا عصاره آبی زرشک را تهیه شده سپس با استفاده از گلیسرول ، لسیتین و روغن ریزپوشانی شد و اثر غلظت های مختلف لسیتین ، زرشک و روغن بر پایداری نانولیپوزوم ها طی زمان به روش شاخص خامه ای شدن مورد بررسی قرار گرفته شد. نانو لیپوزوم های با فرمول ساخت (زرشک ۱ درصد، روغن ۳۵ درصد، لسیتین ۳ درصد) بالاترین پایداری را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.