مقاله بررسی اثر کود زیستی (ورمی کمپوست ) بر ویژگی های عملکردی گیاهان دارویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کود زیستی (ورمی کمپوست ) بر ویژگی های عملکردی گیاهان دارویی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کود زیستی (ورمی کمپوست ) بر ویژگی های عملکردی گیاهان دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کود زیستی (ورمی کمپوست ) بر ویژگی های عملکردی گیاهان دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کود زیستی (ورمی کمپوست ) بر ویژگی های عملکردی گیاهان دارویی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
از آن جا که رویکرد جهانی در تولید گیاهان دارویی به سمت بهبود کمیت و کیفیت ماده موثره می باشد از این رو کشت اکولوژیک گیاهان دارویی ،کیفیت آن ها را تضمین کرده و احتمال اثرات منفی روی کیفیت دارویی و عملکرد آن ها را نیز کاهش می دهد. بنابراین به نظر می رسد که تغذیه ی سالم این گیاهان از طریق کاربرد ورمی کمپوست دارای بیشترین تطابق با هدف تولید گیاهان دارویی می باشد.امروزه استفاده از کودهای شیمیایی به عنوان سریع ترین راه جبران کمبود عناصر غذایی خاک ،گسترشچشم گیری یافته است.در بسیاری موارد کاربرد کودهای شیمیایی باعث آلودگی های محیطی و صدمات اکولوژیکی می شود که خود هزینه تولید را افزایش می دهد.به طور کلی مدیریت کود یک عامل اصلی در کشت موفقیت آمیز گیاهان دارویی است.مصرف کودهای آلی از قبیل ورمی کمپوست در تولید ارگانیک گیاهان دارویی ازجمله نعناع ،رازیانه ،بابونه وغیره علاوه بر تامین بخشی از مواد غذایی مورد نیاز گیاه ، تاثیر مثبتی بر رشد گیاه و بهبود میزان اسانس گیاه داشته و همچنین از آلودگی خاک نیز جلوگیری می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.