مقاله تمشک محصولی مستعد جهت توسعه صنایع غذایی مرتبط
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تمشک محصولی مستعد جهت توسعه صنایع غذایی مرتبط دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تمشک محصولی مستعد جهت توسعه صنایع غذایی مرتبط کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تمشک محصولی مستعد جهت توسعه صنایع غذایی مرتبط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تمشک محصولی مستعد جهت توسعه صنایع غذایی مرتبط :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تمشک از جمله گیاهان مستعدی است که در صورت شناسایی دقیق خواص و کاربردهای آن می تواند آینده ای روشن برای آن در مصارف صنایع غذایی پیش بینی نمود. استفاده از ریشه، ساقه، برگ، گل، میوه و حتی بذر تمشک در قالب مصارف دارویی و خوراکی از گذشته دور رایج بوده است. در منابع تا دوازده گونه تمشک بصورت بومی ایران ذکر شده است که برخی همچون گونه خزری بومی ایران میباشد و سالهاست تمشک چینان محلی از مزایای محصولات ارگانیک آن در قالب تازه خوری و یا فراوری شده بهره مند می باشند. هر چند تمشک محصولی مستعد در زمینه تازه خوری و فراوری است اما تنها در صورت توجه به آن و برنامه ریزی در جهت کشت و کار می توان امیدوار بود که روند رو به رشد تولید محصولات غذایی حاصل از آن استمرار داشته و بصورت کاملاً تجاری و مکانیزه درآید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.