مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
زیتون با نام علمی آن اولئا اوروپا از خانواده اولئاسه است زیتون قند و کلسترول ندارد و سرشار از املاحی از قبیل پتاسیم، فسفر، آهن، سدیم است که مصرف آن برای سلامت موثر است. در این تحقیق به استفاده از عصاره های گیاهی کاکوتی و مرزه برای کاهش بار میکروبی و افزایش ماندگاری در زیتون شور پرداخته شد. عصاره ها در سه غلظت متفاوت ۰، ۱ و ۲ درصد (وزنی/وزنی) به صورت جداگانه به زیتون شور در ۲ تکرار افزوده شد و آزمایشات میکروبی در محیط کشت ygc و osa صورت گرفت. داده ها با نرم افزار اس پی اس اس یصورت فاکتوریل و در طرح کاملا تصادفی و مقایسه میانگین با آزمون دانکن در سطح ۵ درصد مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با توجه به نتایج، اثر نوع و غلظت عصاره از لحاظ آماری معنی دار بود. به طوری که اثر عصاره کاکوتی در کاهش بار میکروبی بیشتر از عصاره مرزه بود و با افزایش غلظت عصاره بار میکروبی کاهش یافت. اثر دما نیز از لحاظ آماری معنی دار بود. با این تفاوت که در دمای ۵۰ درجه سانتیگراد هیچ میکروارگانیسمی رشد نکرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.