مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره کاکوتی و مرزه بر افزایش ماندگاری زیتون شور :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
زیتون با نام علمی آن اولئا اوروپا از خانواده اولئاسه است زیتون قند و کلسترول ندارد و سرشار از املاحی از قبیل پتاسیم، فسفر، آهن، سدیم است که مصرف آن برای سلامت موثر است. در این تحقیق به استفاده از عصاره های گیاهی کاکوتی و مرزه برای کاهش بار میکروبی و افزایش ماندگاری در زیتون شور پرداخته شد. عصاره ها در سه غلظت متفاوت ۰، ۱ و ۲ درصد (وزنی/وزنی) به صورت جداگانه به زیتون شور در ۲ تکرار افزوده شد و آزمایشات میکروبی در محیط کشت ygc و osa صورت گرفت. داده ها با نرم افزار اس پی اس اس یصورت فاکتوریل و در طرح کاملا تصادفی و مقایسه میانگین با آزمون دانکن در سطح ۵ درصد مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با توجه به نتایج، اثر نوع و غلظت عصاره از لحاظ آماری معنی دار بود. به طوری که اثر عصاره کاکوتی در کاهش بار میکروبی بیشتر از عصاره مرزه بود و با افزایش غلظت عصاره بار میکروبی کاهش یافت. اثر دما نیز از لحاظ آماری معنی دار بود. با این تفاوت که در دمای ۵۰ درجه سانتیگراد هیچ میکروارگانیسمی رشد نکرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.