مقاله بررسی استفاده از عصاره کنجاله زیتون به عنوان منبعی از پلی فنلهای طبیعی بر ظرفیت ضداکسایندگی و پایداری اکسایشی روغن سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استفاده از عصاره کنجاله زیتون به عنوان منبعی از پلی فنلهای طبیعی بر ظرفیت ضداکسایندگی و پایداری اکسایشی روغن سویا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده از عصاره کنجاله زیتون به عنوان منبعی از پلی فنلهای طبیعی بر ظرفیت ضداکسایندگی و پایداری اکسایشی روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از عصاره کنجاله زیتون به عنوان منبعی از پلی فنلهای طبیعی بر ظرفیت ضداکسایندگی و پایداری اکسایشی روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از عصاره کنجاله زیتون به عنوان منبعی از پلی فنلهای طبیعی بر ظرفیت ضداکسایندگی و پایداری اکسایشی روغن سویا :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
اکسایش عامل اصلی فساد روغنها و چربیهاست و باعث کاهش کیفیت روغنهای خوراکی شده و سلامت مصرف کننده را نیز به خطر میاندازد. از طرفی ثابت شده که استفاده از آنتی اکسیدانهای سنتزی نیز میتواند باعث بروز سرطان گردد. لذا در این تحقیق برای تولید یک غذای عملگرا و اثرات سلامتبخشی، ابتدا عصاره پلیفنلی از کنجاله زیتون استخراج و سپس راندمان استخراج تعیین شد. بعد از آن، درصدهای متفاوت عصاره کنجاله زیتون جهت بررسی ظرفیت ضداکسایندگی و پایداری اکسایشیروغن سویا استفاه گردید. نتایج این پژوهش طی یک دوره انبارمانی ۳۳ روزه نشان داد افزایش غلظت عصاره، باعث کنترل و بهبود چشمگیر شاخصهای ظرفیت ضداکسایندگی، عدد پراکسید و آنیزیدین شده و مقاومت به اکسایش روغن سویا در دمای ۹۰ درجه سانتیگراد افزایش قابل چشمگیری داشت. ولی افزایش غلظت عصاره از میزان بهینه شده در این تحقیق باعث کاهش شاخصهای فوق گردید. با توجه به نتایج فوق، عصاره حاصل از کنجاله زیتون دارای اثرات ضداکسایشی قوی بوده و بنابر این می توان از کنجاله زیتون به عنوان ضایعات کارخانجات روغنکشی و یک منبع سرشار از ترکیبات آنتیاکسیدانی برای افزایش پایداری اکسایشی روغن سویا و تولید غذای عملگرا استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.