مقاله خواص دارویی تمشک سیاه امکانی بالقوه در توسعه صنایع غذایی مرتبط


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خواص دارویی تمشک سیاه امکانی بالقوه در توسعه صنایع غذایی مرتبط دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خواص دارویی تمشک سیاه امکانی بالقوه در توسعه صنایع غذایی مرتبط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خواص دارویی تمشک سیاه امکانی بالقوه در توسعه صنایع غذایی مرتبط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خواص دارویی تمشک سیاه امکانی بالقوه در توسعه صنایع غذایی مرتبط :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هر چند گیاهان دارویی به عنوان دارو تلقی می شوند اما برخی از اعضای این خانواده مثل عرقیات جایگاه تازه ای برای خود ایجاد نموده اند و در قالب بسته بندی های مفید توسط کارخانه های صنایع غذایی به عنوان نوشابه های گیاهی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرند که در برخی موارد با استقبال خوبی نیز روبرو شده اند. تمشک از جمله گیاهان مستعدی است که در صورت شناسایی دقیق خواص و کاربردهای آن می تواند آینده ای نویدبخش برای آن در مصارف صنایع غذایی پیش بینی نمود. استفاده از ریشه، ساقه، برگ، گل، میوه و حتی بذر تمشک در قالب مصارف دارویی از گذشته دور بصورت های مختلفی همچون دم نوشف پودر شده، ضماد، ماسک و غیره رایج بوده است. در حالیکه اخیراً بخش هایی از این گیاه همچون برگ آن در قالب دمنوش های کیسه ای عرضه می گردند. در منابع تا دوازده گونه تمشک بصورت بومی ایران ذکر شده است که برخی همچون گونه خزری بومی ایران می باشد و سالهاست افراد محلی از مزایای آنها بهره مند می باشند.از جمله این خواص می توان به درمان انسداد مجاری ادرار، تصفیه کنندگی خون و ; اشاره داشت و قند آن برای بیماران دیابتی مفید است. از آنجا که ایران به خصوص نواحی حاشیه دریای خزر یکی از رویشگاه های اصلی این گیاه محسوب می شوند و خواص دارویی متعدد اندام های مختلف این گیاه نیز مشهود می باشد، لذا شناسایی رویشگاه های آن،تجزیه های کمی و کیفی اندام های گیاهان موجود و استفاده از آنها در تهیه فرآورده های صنایع غذایی از اهمیت ویزه ای برخوردار می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.