مقاله بررسی استفاده ازن در صنعت غذا به عنوان جایگزینی برای کلر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استفاده ازن در صنعت غذا به عنوان جایگزینی برای کلر دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده ازن در صنعت غذا به عنوان جایگزینی برای کلر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده ازن در صنعت غذا به عنوان جایگزینی برای کلر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده ازن در صنعت غذا به عنوان جایگزینی برای کلر :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در طی قرنهای گذ شته، روشهایی برای جلوگیری از آلودگی مواد غذایی در اثر تماس با فاضلاب و یا کود شیمیایی در حین تولید و یا تماس با دست در طی رشد، برداشت، بسته بندی و فروش ابداع شده است از جمله خشک کردن، دود دادن و یا استفاده از مواد ی نظیر نمک که این روشها به طور کامل از ایجاد فساد جلوگیری نمی کنند همچنین این روشها باعث ایجاد تغییر در مزه مواد غذایی نیز میشوند. اما روشهایی که امروز ه مورد استفاده قرار می گیرند علاوه بر جلوگیری از فساد، باعث عدم تغییر مزه، بافت و یا ظاهر مواد غذایی نیزمیشوند از جمله این روشها می توان به پاستوریزاسیون با بخار، پاستو ریزاسیون سریع، استفاده از حرار ت برای از بین بردن باکتریهای موجود در آب میوه، تششع با استفاده از دوزکم در گوشت، میوهها، سبزیجات و ادویه ها اشاره کرد. همچنین یکی از روشهای نگهداری مواد غذایی، استفاده از گاز ازن است که همانند ر و شهای حرارتی و پاستوریز اسیون سریع باعث ایجاد تغییر در مزه مواد غذایی نمیشود. امروزه از ازن در شستشوی پرتقال، گریپ فروت و پرتقال استفاده میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.