مقاله زرشک و کاربرد آن در صنایع غذایی و دارویی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله زرشک و کاربرد آن در صنایع غذایی و دارویی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله زرشک و کاربرد آن در صنایع غذایی و دارویی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله زرشک و کاربرد آن در صنایع غذایی و دارویی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله زرشک و کاربرد آن در صنایع غذایی و دارویی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
زرشک بیدانه ایرانی (berberis integerrima) به طور تجاری به خاطر میوه آن مخصوصاً در خراسان جنوبی کشت می شود. در حال حاضر بیش از ۱۱ هکتار از زمین زیرکشت، بیش از ۹۲۰۰ تن میوه خشک را حاصل می دهد. انواع مختلف زرشک در دنیا به دلیل فوائد بیشمار مانند استفاده دارویی، غذایی و تزئینی معروف هستند. زرشکها، گروه بزرگی از درختچه های خاردار همیشه سبز یا خزان دار هستند که به دلیل مصارف و کاربردهای متعدد از قبیل مصارف خوراکی میوه نوع بیدانه، استفاده وسیع و روز افزون از خواص دارویی اندامهای مختلف اقسام دانه دار خودرو، برای درمان بیماریها در پزشکی و کاربرد انواع اصلاح شده آنها به عنوان ارقام زینتی در گسترش فضای سبز شهرها، ازاهمیت ویژه ای برخوردارند. میزان آنتوسیانین به عنوان شاخص کیفیت زرشک نیز به حساب می آید. این مقدار تحت تأثیر آب و هوا، تاریخ برداشت و زمان برداشت در روز بستگی دارد. میزان مواد جامد (ssc که تعیین کننده شیرینی است) نیز به عنوان شاخص کیفی در نظر گرفته می شود. میوه زرشک بصورت خام یا پخته مصرف می شود. زرشک تقریباً مانند مرکبات حاوی ویتامین C است. در ایران زرشک خشک شده در بسیاری از مواد غذایی استفاده می شود. علاوه بر این، زرشک گاهی اوقات برای تولید محصولاتی مثل سس، ژله، آب میوه، مربا، مارمالاد و نوشیدنی گازدار استفاده می شود. میوه زرشک طبیعتی سرد و خشک دارد و در طب سنتی مقوی کبد و قلب، صفرابر، مسکن حرارت معده و بندآورنده سیلان خون بواسیر است، همچنین از خویریزی مزمن جلوگیری می کند. بربرین یک آنتی بیوتیک طبیعی در گیاه زرشک برای مقابله با باکتریهای «استاف» است. برخی اثرات دیگر که برای بربرین ذکر شده عبارتند از: کاهنده قندخون، ضد نقرس، ضد التهاب، ضد آکنه، ضد اسپاسم، کاهنده سطح خونی کلسترول، اسپرم کش، تحریک کننده انقباضات رحمی، کاهنده فشار خون و ضد تومور.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.