مقاله بررسی تاثیر افزودن آرد سنجد بر برخی از خصوصیات فیزیکی خمیر کیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر افزودن آرد سنجد بر برخی از خصوصیات فیزیکی خمیر کیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر افزودن آرد سنجد بر برخی از خصوصیات فیزیکی خمیر کیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر افزودن آرد سنجد بر برخی از خصوصیات فیزیکی خمیر کیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر افزودن آرد سنجد بر برخی از خصوصیات فیزیکی خمیر کیک :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کیک یکی از محصولات نانوایی پر مصرف به شمار می رود که به دلیل قند و چربی بالا متخصصین تغذیه مصرف کم ان را دز رژیم غذ ایی توصیه می نمایند لذا با بهبود ارزش تغذیه ای کیک می توان محصولی سالم تر به بازار عرضه نمود. یکی از روش های بهبود ارزش غذایی کیک استفاده از آرد سنجد در تهیه ان می باشد. هدف از این مطالعه تاثیر افزودن پودر سنجد بر برخی از خصوصیات فیزیکی خمیر کیک می باشد. برای بررسی حجم مخصوص و دانسیته کیک در این تحقیق به ترتیب به آردی که برای تهیه کیک مورد استفاده قرار گرفت ۹، ۱۵، ۲۱ و ۳۰ گرم آرد سنجد افزوده شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS 16.0 بر پایه طرح کاملا تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که حجم مخصوص و دانسیته خمیر با افزایش آرد سنجد افزایش یافت به گونه ای که با افزودن ۳۰ گرم آرد به آرد کیک بیشترین میزان دانسیته بدست امد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.