مقاله بررسی تاثیر افزودن صمغ های گوار و ثعلب و امولسیفایر E471 بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پودری اسیدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر افزودن صمغ های گوار و ثعلب و امولسیفایر E471 بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پودری اسیدی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر افزودن صمغ های گوار و ثعلب و امولسیفایر E471 بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پودری اسیدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر افزودن صمغ های گوار و ثعلب و امولسیفایر E471 بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پودری اسیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر افزودن صمغ های گوار و ثعلب و امولسیفایر E471 بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نوشیدنی پودری اسیدی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
نوشیدنی های لبنی در بین نوشیدنی های موجود در بازار جایگاه ویژه ای دارند و یکی از راه های افزایش ماندگاری این نوشیدنی ها و افزایش قابلیت های کاربردی این فراورده تولید محصولی به صورت پودر با استفاده از مواد پودری بر پایه لبنی مانند پودر کشک، پودر آب پنیر، پودر شیر خشک می باشد. این تحقیق با هدف تولید محصولی به نام نوشیدنی پودری اسیدی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی انجام شد.در این پژوهش از ۱۸ تیمار مختلف با سه تکرار در قالب طرح فاکتوریل استفاده گردید برای تهیه نوشیدنی پودری اسیدی از ۳% پودر شیر خشک ۳% آب پنیر ، ۲% پودر کشک ، صمغ گوار و ثعلب در سه سطح (۰، ۰۰۵ ،۰۱) و امولسیفایر E471 در سه سطح (۰، ۰۲۵ و ۰۵) و ۱% نمک و اسید سیتریک و آب در فرمولاسیون استفاده شد مقدار PH، اسیدیته، چربی، اندیس حلالیت، پخش شوندگی، دوفاز شدن نمونه ها هم اندازه گیری و آنالیز شد. با استفاده از نتایج نمونه حاوی ۰۰۵ درصد صمغ گوار ۰۵ و درصد امولسیفایر (تیمار ۱۴) به عنوان بهترین نمونه مشخص شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.