مقاله کاربرد CO2 فوق بحرانی در استخراج اسانس ها و روغن های گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد CO2 فوق بحرانی در استخراج اسانس ها و روغن های گیاهی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد CO2 فوق بحرانی در استخراج اسانس ها و روغن های گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد CO2 فوق بحرانی در استخراج اسانس ها و روغن های گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد CO2 فوق بحرانی در استخراج اسانس ها و روغن های گیاهی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
میوه و سبزی و دانه ها سرشار از گروهی از ترکیبات آنتی اکسیدانی به نام پلی فنول ها می باشند که خواص آنتی اکسیدانی زیادی دارند. ویتامین E و ویتامین C و B- کاروتن و کاروتنوئیدها و آنتوسیاتیدها، سلنیوم و روی از آنتی اکسیدان های معمول میوه و سبزی هستند که علاوه بر خواص سلامت بخش آنها می توان به عنوان آنتی اکسیدان برای افزایش ماندگاری و ثبات رنگ غذاها استفاده کردند. با رشد قیمت حلال های آلی و همچنین افزایش قوانین و مقررات سختگیرانه محیط زیست و نیاز کارخانجات به ماده ی اولیه با خلوص بالاتر و ارزش غذایی بیشتر، نیاز به گسترش تکنولوژی های پاک به ویزه کربن دی اکسید فوق بحرانی برای تولیدات غذایی افزایش یافته است. مهمترین خواص super critical fluids) SCF) دانسیته و ویسکوزیته و نفوذ پذیری و ظرفیت و هدایت حرارتی می باشد. دانسیته و تراکم بالای SCF باعث افزایش حلالیت ترکیبات می گردد، در حالی که ویسکوزیته ی کم، نفوذ در جامدات و جریان با اصطحکاک کمتر را باعث می گردد، همچنین تغییرات دمایی و فشار بالاتر نقاط بحرانی در نفوذ و استخراج مواد مورد نظر از منبع کمک می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.