مقاله بررسی تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های بادمجان در طول فرآیند سرخ کردن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های بادمجان در طول فرآیند سرخ کردن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های بادمجان در طول فرآیند سرخ کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های بادمجان در طول فرآیند سرخ کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پوشش های هیدروکلوئیدی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش های بادمجان در طول فرآیند سرخ کردن :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این تحقیق بررسی تاثیر پیش تیمارهای مختلف (شیمیایی و پوشش دهی با ترکیبات هیدروکلوئیدی) بر سرخ کردن به عنوان یک راهکار برای کاهش جذب روغن و بهبود افزایش ماندگاری بادمجان سرخ شده مورد ارزیابی قرار گرفت. برای فرایند پوشش دهی با ترکیبات هیدروکلوئیدی از دو ترکیب پکتین (۲% و ۴%) و کربوکسی متیل سلولز (۲% و ۴%) و از تیمارهای آنزیم بری با آب داغ و بخار آب داغ استفاده شد. برای فرایند شیمیایی از محلول های نمک طعام ۴% و متا بی سولفیت سدیم ۰۱% استفاده شد سپس عملیات سرخ کردن عمیق در دمای ۱۶۰ و ۱۸۰ درجه سانتی گراد و در زمان ۲ و ۴ دقیقه انجام گرفت و سپس خصوصیات فیزیکوشیمیایی همچون مقدار رطوبت ، تغییرات نسبی جذب روغن، اندازه گیری جذب روغن ، راندمان سرخ کردن مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که نوع پیش تیمار روی خصوصیات برش های بادمجان بعد از سرخ کردن در سطح آماری بک درصد تاثیر معنی دار (۰/۰۱<p) داشت. زمان و دمای سرخ کردن تاثیر معنی داری (۰/۰۱<p) بر روی ویژگی های حسی برش های بادمجان داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.