مقاله بررسی تاثیر خواص فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط سیب و موز پروبیوتیک در طول مدت نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر خواص فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط سیب و موز پروبیوتیک در طول مدت نگهداری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر خواص فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط سیب و موز پروبیوتیک در طول مدت نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر خواص فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط سیب و موز پروبیوتیک در طول مدت نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر خواص فیزیکوشیمیایی آبمیوه مخلوط سیب و موز پروبیوتیک در طول مدت نگهداری :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
آب میوه پروبیوتیک، یکی از جدید ترین فرصت های نوآوری در تجارت انواع نوشیدنی های سالم در سراسر جهان میباشد. هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر خواص فیزیکو شیمیایی آبمیوه مخلوط سیب و موز پروبیوتیک (حاوی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی) در طول مدت نگهداری در ۴ سطح (۱، ۲۰، ۴۰ و ۶۰ روز ) میباشد که فاکتور اول مورد بررسی، زمان نگهداری در ۴ سطح و فاکتور دوم مقدار پوره موز در ۳ سطح (۰، ۷، ۱۵ درصد) و فاکتور سوم پروبیوتیک در ۲ سطح (بدون پروبیوتیک و با پروبیوتیک) است. با افزایش مقدار پوره موز در آبمیوه مخلوط سیب و موز pH بطور معنیداری افزایش و اسیدیته و بریکس کاهش یافت (۰/۰۵>p). افزایش pH و کاهش اسیدیته و بریکس در تیمارهای حاوی پروبیوتیک بیشتر از تیمارهای بدون پروبیوتیک بود (۰/۰۵>p). شدت رنگ در تیمار بدون پوره موز نسبت به سایر تیمارها پایین تر بود (۰/۰۵>p) . نتایج حاصل از ارزیابی حسی نیز حاکی است که با افزایش پوره موز، امتیاز طعم و رنگ بطور معنی داری کاهش و امتیاز قوام افزایش یافت (۰/۰۵>p). با گذشت زمان نگهداری، امتیاز رنگ و طعم نمونه ها بطور معنی داری کاهش یافته است. این کاهش در تیمارهای حاوی موز کمتر است (۰/۰۵>p). استفاده از پروبیوتیک تاثیر معنی داری بر امتیاز رنگ، طعم و قوام آب میوه نداشت (۰/۰۵>p) . لذا برای تولید کوکتل آب سیب و موز پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازئی، استفاده از ۱۵ درصد پوره موز با زمان نگهداری ۶۰ روز پیشنهاد میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.