مقاله بررسی پروتئوم گیاهچههای گندم تحت تنش خشکی شدید و آبیاری مجدد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پروتئوم گیاهچههای گندم تحت تنش خشکی شدید و آبیاری مجدد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پروتئوم گیاهچههای گندم تحت تنش خشکی شدید و آبیاری مجدد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پروتئوم گیاهچههای گندم تحت تنش خشکی شدید و آبیاری مجدد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پروتئوم گیاهچههای گندم تحت تنش خشکی شدید و آبیاری مجدد :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
خشکی از مهمترین عوامل محدود کننده رشدگیاهان در دنیاست. دانههای بسیاری از گیاهان میتوانند تحمل زیادی نسبت به خشکی نشان میدهند. این تحمل با اضافه کردن آب و شروع دوره رویشی به سرعت از بین میرود. گیاهچههای گندم بهاری تحمل زیادی نسبت بهتنش شدید خشکی تا روز چهارم از خود نشان میدهند. تحقیق حاضر به منظور مطالعه پروتئینهایی است که پاسخ به تنش را تنظیممیکنند و در آبشارهای پیام رسانی و کنترل نسخه برداری نقش دارند یا به عنوان اسموپروتکتان، آنتیاکسیدان و خاموشکنندههای گونههایفعالاکسیژن در گیاهچههای ۴ روزه گندم در شرایط تنش خشکی و آبیاری مجدد عمل میکنند. از ۱۱۹۹ نقطه پروتئینی مشاهدهشده با رنگ آمیزی نیترات نقره، روی ژل پلی اکریلامیدی، تحت تاثیر تنش خشکی، بیان ۲۱۱ پروتئین از نظر آماری حداقل در یک تیمارتفاوت معنیداری داشتندp<0.01 126 لکه پروتئین برای شناسایی با استفاده از طیفNano – LC massارسال و ۱۱۴ لکه پس ازجستجو در بانکهای اطلاعاتی پروتئین مورد شناسایی قرار گرفت. نتایج نشان داد اغلب پروتئینهای مورد بررسی تحت تنش ازجمله پروتئینهای موثر چرخه کالوین تولید انرژی فتوسنتزی و آنزیمهای آنتی اکسیدان کاهش بیان نشان دادند و در آبیاری مجدد بیشتر آنها به شرایط شاهد برگشته و حتی بیشتر از شاهد شدند. در برخی نیز افزایش و کاهش بیان همزمان مشاهده شد که به دلیل هگزاپلوییدی بودن گندم است. از طرف دیگر برخی پروتئینهای مربوط به تنش و موثر در ساختار پروتئین کاهش بیان نشان دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.