مقاله شبیه سازی کل جامدات محلول در آب (TDS) با استفاده از سیستم استنتاج فازی- عصبی- موجک (Conjoined Wavelet ANFIS Networks) و مقایسه آن با سیستم استنتاج فازی- عصبی تطبیقی(ANFIS) (مطالعه موردی:مخزن سد درودزن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی کل جامدات محلول در آب (TDS) با استفاده از سیستم استنتاج فازی- عصبی- موجک (Conjoined Wavelet ANFIS Networks) و مقایسه آن با سیستم استنتاج فازی- عصبی تطبیقی(ANFIS) (مطالعه موردی:مخزن سد درودزن) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی کل جامدات محلول در آب (TDS) با استفاده از سیستم استنتاج فازی- عصبی- موجک (Conjoined Wavelet ANFIS Networks) و مقایسه آن با سیستم استنتاج فازی- عصبی تطبیقی(ANFIS) (مطالعه موردی:مخزن سد درودزن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی کل جامدات محلول در آب (TDS) با استفاده از سیستم استنتاج فازی- عصبی- موجک (Conjoined Wavelet ANFIS Networks) و مقایسه آن با سیستم استنتاج فازی- عصبی تطبیقی(ANFIS) (مطالعه موردی:مخزن سد درودزن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی کل جامدات محلول در آب (TDS) با استفاده از سیستم استنتاج فازی- عصبی- موجک (Conjoined Wavelet ANFIS Networks) و مقایسه آن با سیستم استنتاج فازی- عصبی تطبیقی(ANFIS) (مطالعه موردی:مخزن سد درودزن) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امروزه آب و منابع آبهای سطحی و زیرزمینی از پایه های اصلی توسعه پایدار بشمار می روند . حفظ کیفیت آب ذخیرهشده و شناخت و بررسی تغییرات آن در طول زمان از دغدغه های همیشگی دست اندرکاران صنعت آب بوده است . مدلسازیو بهره گیری از روابط ریاضی ابزاری مناسب برای تصمیم گیری و پیش بینی تغییرات کیفی منابع آب به ویژه سدها می باشدکه در طی سالهای اخیر توجه زیادی را به خود معطوف ساخته است. دریاچه سد درودزن بدلیل کاربری کشاورزی، شرب،صنعت از اهمیت و حساسیت ویژه ای برخوردار است. در این تحقیق ب یکی از مهمترین پارامترهای کیفی آب (TDS) مخزنسد با سیستم استنتاج فازی- عصبی- موجک و فازی- عصبی مورد بررسی و شبیه سازی و مقایسه قرار گرفته اند. بدین منظوراز داده های آماری ۲۰ ساله استفاده گردید، پس از نرمال سازی از ۸۵% داده ها جهت آموزش شبکه و ۱۵% داده ها جهت تست مدل ها استفاده می کنیم. معیار ارزیابی مدل ها ضریب همبستگی ((R(2) و مجذور میانگین مربعات خطا (RSME) می باشد. مدلی یه داری ضریب همبستگی بیشتر و مجذور میانگین مربعات خطای کمتر داشته باشد به عنوان مدل برتر انتخاب می شود. نتایج این تحقیق نشان می دهد مدل استنتاج فازی – عصبی -موجک توانایی بالاتر و دقیق تری را در مقایسه با مدل فازی – عصبی دارا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.