مقاله شبیه سازی هیدرولیک جریان رودخانه سیستان و ارائه راهکارهایی جهت بهبود شرایط آبگیری آن از رودخانه هیرمند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی هیدرولیک جریان رودخانه سیستان و ارائه راهکارهایی جهت بهبود شرایط آبگیری آن از رودخانه هیرمند دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی هیدرولیک جریان رودخانه سیستان و ارائه راهکارهایی جهت بهبود شرایط آبگیری آن از رودخانه هیرمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی هیدرولیک جریان رودخانه سیستان و ارائه راهکارهایی جهت بهبود شرایط آبگیری آن از رودخانه هیرمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی هیدرولیک جریان رودخانه سیستان و ارائه راهکارهایی جهت بهبود شرایط آبگیری آن از رودخانه هیرمند :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
رودخانه سیستان از رودخانه هیرمند در مرز ایران و افغانستان و در محل رودخانه پریان مشترک چدا شده و پس از عبور ازشهر زابل و طی مسافت حدود ۷۰ کیلومتر به دریاچه هامون هیرمند می ریزد. با توجه به کاهش میزان آبگیری رودخانهسیستان در سالهای اخیر به دلیل تغییرات متنعع در این رودخانه و وابستگی منطقه دشت سیستان ازلحاظ کشاورزی و تأمینآب شرب به این رودخانه، در مطالعه حاضر بررسی هیدرولیکی جریان رودخانه در شرایط موجود و نیز ارائه راهکارهایی درجهت افزایش آبگیری آن از رودخانه هیرمند صورت پذیرفته است. جهت شناخت هیدرولیک جریان رودخانه سیستان مدلیکپارچه ای از رودخانه های هیرمند، سیستان و پریان مشترک تهیه شده و پس از بررسی نتایج حاصل از مدلسازی در شرایطموجود، راهکارهای مناسب برای افزایش سهم آبگیری رودخانه سیستان ارائه گردید. بررسی ها نشان داد که سهم آبگیریرودخانه سیستان در مواقع کم آبی بسیار ناچیز بوده و منطقه با بحران آبی مواجه می گردد. دبی های ورودی در رودخانه هیرمند برای ارزیابی سهم آبگیری رودخانه سیستان عبارتنداز: ۵۰، ۱۰۰، ۷۰۰، ۱۰۰۰، ۲۰۰۰، ۴۰۰۰ و ۷۰۰۰ متر مکعب بر ثانیه بوده و مقادیر کم آبی (دبی های کمتر از m3/s100) و پرآبی را دشمل می شود. نتا یج تحقیق حاکی از افزایش سهم آبگیری رودخانه سیستان در مواقع کم آبی (دبی های کمتر از m3/s100) است به طوری که برای راهکار حذف سازه سد کهک و افزایش شیب بالادست آن، میزان آبگیری در دبی m3/s50 و m3/s100 به ترتیب برابر m3/s5/43 و m3/s8/5787%) و ۵۷/۸% دبی رودخانه هیرمند) می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.