مقاله غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها با استفاده از فشار بالا به عنوان یک تکنیک فراوری نوین در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها با استفاده از فشار بالا به عنوان یک تکنیک فراوری نوین در صنعت غذا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها با استفاده از فشار بالا به عنوان یک تکنیک فراوری نوین در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها با استفاده از فشار بالا به عنوان یک تکنیک فراوری نوین در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله غیر فعال سازی میکروارگانیسم ها با استفاده از فشار بالا به عنوان یک تکنیک فراوری نوین در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
فرایند فشار بالا یک روش فراوری غذایی است که پتانسیل بالایی در صنعت غذا از خود نشان می دهد. مشابه فرایندحرارتی، فرایند فشار بالا میکروارگانیسم ها را غیرفعال می کند، پروتئین ها را دناتوره می کند و مدت ماندگاری غذا راافزایش می دهد. اما برخلاف فرایند حرارتی این روش فراوری می تواند کیفیت غذاهای تازه را حفظ کند و همچنین اثرات کمی بر روی ارزش غذایی و عطر و طعم می گذارد.علاوه بر این، تکنیک فراوری فشار بالا مستقل از سایز، اندازه و ترکیب غذایی است. در این روش با انتخاب شرایط مناسب فرایند، ضمن غیرفعال سازی سلول های رویشی واسپور های باکتریایی و در نتیجه تولید محصولات غذایی پایدار، امکان کاهش اثرات فراوری بر خواص محصول فراهم می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.