مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در علوم و صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در علوم و صنایع غذایی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در علوم و صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در علوم و صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در علوم و صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در بیش از دو دهه گذشته، شبکه های عصبی مصنوعی در بسیاری از زمینه های علوم و صنایع غذایی مورد استفاده واقع شده اند . شبکه عصبی مصنوعی ابزار مفیدی برای ارزیابی ایمنی و کیفیت مواد غذایی است که مدل سازی رشد میکروبی،پیش بینی ایمنی مواد غذایی، تفسیر داده های طیفی و پیش بینی خواص فیزیکی، شیمیایی، کاربردی و حسی مواد غذایی مختلف را شامل می شود. این مقاله تئوری اولیه و بنیادی تکنولوژی شبکه عصبی مصنوعی را مطرح می کند و کاربردهای آن را در علوم و صنایع غذایی ارائه می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.