مقاله ارزیابی تنوع ارقام گندم نان از نظر محتوای اسیدفیتیک، آهن و نسبت مولی اسیدفیتیک به آهن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تنوع ارقام گندم نان از نظر محتوای اسیدفیتیک، آهن و نسبت مولی اسیدفیتیک به آهن دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع ارقام گندم نان از نظر محتوای اسیدفیتیک، آهن و نسبت مولی اسیدفیتیک به آهن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع ارقام گندم نان از نظر محتوای اسیدفیتیک، آهن و نسبت مولی اسیدفیتیک به آهن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع ارقام گندم نان از نظر محتوای اسیدفیتیک، آهن و نسبت مولی اسیدفیتیک به آهن :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
در سراسر جهان حدود سه میلیارد نفر از کمبود ریزمغذیها رنج میبرند. از این نظر، آهن از مهمترین ریزمغذیها است و تقریباً دومیلیارد نفر مبتلا به کمبود آهن هستند. از آنجا که گندم نقش مهمی را در تأمین غذای بشر بر عهده دارد و منبع مهمی از مواد معدنیمحسوب میگردد، ارزیابی تنوع ژنتیکی گندم از نظر محتوای مواد معدنی و انتخاب ژنوتیپهای برتر با پتانسیل تولید مواد معدنی بیشتر، برای استفاده در برنامه های اصلاحی، یکی از راهکارهای مهم غنیسازی زیستی محسوب میگردد. از طرفی، گندم حاوی اسیدفیتیک است که به عنوان یک ضد مغذی محسوب میشود. میزان زیاد اسیدفیتیک، جذب آهن موجود در مواد غذایی مصرفی توسط انسان را کاهشمیدهد. بنابراین، جدای از بهبود غلظت ریزمغذیها در دانه، لازم است که اثر ضدمغذیها بر دسترسی زیستی آهن تعیین شود. در این مطالعه اثر بازدارندگی اسیدفیتیک بر جذب آهن به وسیله اندازهگیری مفادیرمولی اسیدفیتیک/آهن تعیین شد. نتایج نشان داد از میان ۳۵ رقم گندم نان مورد مطالعه، دو رقم گاسپارد و خزر که بیشترین مقدار آهن و کمترین مقادیر اسیدفیتیک و مقادیر مولی اسیدفیتیک/آهن راداشتند، به منظور بهرهگیری از تفکیک متجاوز به عنوان والدین تلاقی مناسب میباشند. همچنین ارقام گاسپارد، خزر، هیرمند، اروند، شیرودی، آزادی و شیراز با کمترین مقادیر مولی اسیدفیتیک/آهن و بیشترین مقادیر آهن، به عنوان ارقام مطلوب با ارزش غذایی بالای آرد از نظر جذب آهن شناخته شدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.