مقاله بررسی اثر محیط های مختلف کشت بر ریز ازدیادی زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر محیط های مختلف کشت بر ریز ازدیادی زعفران دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر محیط های مختلف کشت بر ریز ازدیادی زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محیط های مختلف کشت بر ریز ازدیادی زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر محیط های مختلف کشت بر ریز ازدیادی زعفران :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
به منظور بررسی اثر محیط های مختلف کشت بر ریزازدیادی زعفران آزمایشی در سال ۱۳۹۲در آزمایشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم انجام شد. محیط کشت پایه مورد استفاده برایتشکیل پداژک و شاخه زایی و ریشه زایی محیط کشت موراشیگی و اسکوگ (MS) تغییر یافتهبود. برای تشکیل پداژک ها از محیط کشت MS با غلظت ۵۰ درصد استفاده شد، که شامل۵۰ گرم در لیتر سوکروز، ۵۰۰ میلی گرم در لیتر کازئین هیدرولیز شده و ۸ گرم در لیتر آگار بود.تنظیم کننده های رشد گیاهی به کار رفته در این محیط در آزمایش های مقدماتی شامل ۲,۴-Dو BA در غلظت ۰ تا ۵ میلی گرم در لیتر بود (۰، ۱، ۲، ۳، ۴، ۵). محیط کشت برای رشدپداژک های تولید شده در درون شیشه محیط کشت MS و شامل NAA باغلظت های ۰ تا ۴ میلی گرم در لیتر بود (۰، ۰/۵، ۱، ۱/۵، ۴ میلی گرم در لیتر). برای شاخهزایی محیط کشت MS نیم غلظت به کار برده شد که شامل BA و NAA در غلظت های ۰،۱، ۲، ۳، ۴، ۵، ۶، ۷، ۸، ۹ و ۱۰ میلی گرم در لیتر بود. پداژک ها در محیط کشت نیم غلظت MS شامل ۲,۴-D و BA در غلظت های ۰، ۰/۵، ۱، ۱/۵ و ۲ میلی گرم در لیتر برای ریشه زایی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد، اثر بنزیل آدنین و نفتالین استیک اسید بر تعدادپداژک های زعفران معنی دار است (P<0/01). بیشترین تعداد پداژک به ترتیب از کاربرد ۲ و ۱میلی گرم در لیتر بنزیل آدنین و نفتالین استیک اسید به دست آمد. در زمینه قطر پداژک نیز اثرنفتالین استیک اسید در سطح احتمال ۱ درصد معنی دار شد. بیشترین قطر پداژک با میانگین۱۲/۵۶ میلی متر از تیمار ۱/۵ میلی گرم در لیتر NAA به دست آمد. نتایج نشان داداثر بنزیلآدنین و نفتالین استیک اسید بر طول برگ زعفران معنی دار است (P< 0/01). در این زمینهبیشترین طول برگ زعفران به میزان ۹۴ و ۱۵۴ میلیمتر به ترتیب از کاربرد ۱۰ و ۸ میلیگرم درلیتر بنزیل آدنین و نفتالین استیک اسید مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.