مقاله بررسی پارامترهای تأثیرگذار بر پساب صنایع لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پارامترهای تأثیرگذار بر پساب صنایع لبنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پارامترهای تأثیرگذار بر پساب صنایع لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پارامترهای تأثیرگذار بر پساب صنایع لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پارامترهای تأثیرگذار بر پساب صنایع لبنی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
فاضلاب صنایع لبنی گرم و غلیظ بوده، حاوی مواد قندی، پروتئین، چربی و بارآلی زیاد است. پژوهش حاضر به بررسیپارامترهای تأثیرگذار (pH ، دما، بارآلی و هوادهی) بر پساب این صنایع پرداخته است. نتایج نشان داد؛ بیشترین کارایی سیستمتصفیه پساب صنایع لبنی در pH قلیایی ۱۱-۱۱/۵، دمای ۳۰-۳۵ درجه سانتیگراد و هوادهی به میزان ۱۵۰-۱۶۰ دور در دقیقه است. همچنین تغییرات ناگهانی بارآلی موجب افت عملکرد سیستم تصفیه این پساب می شود. از طرف دیگر جهت بهینه سازی عملکرد سیستم می توان در سیستم های تصفیه لجن فعال از میکروارگانیسم های بومی خوگرفته با پساب صنایع لبنی استفاده کرد تا منجربه کاهش سیستم تصفیه و درنتیجه کاهش هزینه ها گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.