مقاله بررسی فنولوژی تولید مثل و میزان موفقیت جوجه آوری دیدومک Vanellus inclicus در پارک ملی کرخه در بهار سال ۱۳۹۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فنولوژی تولید مثل و میزان موفقیت جوجه آوری دیدومک Vanellus inclicus در پارک ملی کرخه در بهار سال ۱۳۹۲ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فنولوژی تولید مثل و میزان موفقیت جوجه آوری دیدومک Vanellus inclicus در پارک ملی کرخه در بهار سال ۱۳۹۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فنولوژی تولید مثل و میزان موفقیت جوجه آوری دیدومک Vanellus inclicus در پارک ملی کرخه در بهار سال ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فنولوژی تولید مثل و میزان موفقیت جوجه آوری دیدومک Vanellus inclicus در پارک ملی کرخه در بهار سال ۱۳۹۲ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این مطالعه حاصل پژوهشی است با هدف تعیین مراحل فنولوژی تولید مثل و میزان موفقیت جوجه آوری دیدومک (Vanellus indicus) در پارک ملی کرخه که از تاریخ ۲۰ اسفندماه ۱۳۹۱ آغاز و در ۳۰ تیرماه ۱۳۹۲ خاتمه یافت . در این مطالعه ۳۰ آشیانه در محدوده پارک ملی کرخه انتخاب و در مجموع ۱۰۳ تخم مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای مهم تخم شامل قطر بزرگ (طول)، قطر کوچک (عرض) و وزن تخم به ترتیب ۲۶/۱۰ میلی متر، ۲۱/۹۰ میلی متر و ۱۸/۲۸ گرم اندازه گیری گردید. از مجموع ۱۰۳ تخم بررسی شده تعداد ۵۵ تخم (۵۳/۳۹%) به جوجه تبدیل شد و ۴۸ جوجه (۴۶/۶۱%) تلف گردید و میزان موفقیت جوجه آوری دیدومک ۵۳/۳۹% به دست آمد. بر طبق نتایج حاصل از آزمون آنالیز واریانس یک طرفه بین پارامتر وزن تخم های دیدومک در ماه های مورد بررسی اختلاف معنی دار وجود داشت (P-value=0/21) و بین وزن جوجه های دیدومک نیز در ماه های مورد بررسی اختلاف معنی دار وجود داشت (P-value=0/011). همچنین بر اساس نتایج حاصل از آزمون t مستقل بین حجم تخم های دستجات سه تایی و چهارتایی اختلاف معنی دار (P-value=0/018) مشاهده شد و دسته تخم وگروه همزاد بر موفقیت زادآوری دیدومک تاثیرگذارند. عوامل اثرگذار بر کاهش موفقیت جوجه آوری دیدومک، عوامل طبیعی و دشمنان طبیعی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.