مقاله بررسی تأثیر مدیریت استعداد و ماندگاری شغلی بر نگرش کارآفرینانه در کارکنان آموزش و پرورش شهرستان بوشهر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر مدیریت استعداد و ماندگاری شغلی بر نگرش کارآفرینانه در کارکنان آموزش و پرورش شهرستان بوشهر دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر مدیریت استعداد و ماندگاری شغلی بر نگرش کارآفرینانه در کارکنان آموزش و پرورش شهرستان بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر مدیریت استعداد و ماندگاری شغلی بر نگرش کارآفرینانه در کارکنان آموزش و پرورش شهرستان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر مدیریت استعداد و ماندگاری شغلی بر نگرش کارآفرینانه در کارکنان آموزش و پرورش شهرستان بوشهر :

تعداد صفحات:۲۴
چکیده:
هدف کلی پژوهش حاضر که پژوهشی از نوع توصیفی همبستگی است، بررسی تأثیر مدیریت استعداد و ماندگاری شغلی بر نگرش کارآفرینانه بود. بدین منظور، با استفاده از جدول مورگان و با روشنمونه گیری تصادفی ساده از بین کلیه کارکنان اداره آموزش و پرورش شهر بوشهر تعداد ۹۹ نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب گردیدند. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه های مدیریت استعداد نیکپور ۱۳۹۰با ضریب پایایی۰/۹۱ماندگاری شغلی لالهپرور ۰۹۹۱ با ضریب پایایی۰/۹۴ و نگرش کارآفرینانه رابینسون و همکاران ۱۹۹۱ با ضریب پایایی۰/۹۵ بود. جهت تجزیه و اطلاعات به دست آمده ازروش های آماری ضریب همبستگی پیرسون، تحلیل رگرسیون چندگانه، آزمون تی برای گروه های مستقل، تحلیل واریانس یک راهه استفاده گردید. تجزیه و تحلیل نتایج نشان داد که بین مدیریتاستعداد و ماندگاری شغلی با نگرش کارآفرینانه رابطه مثبت و معنیداری وجود داشته و این دو متغیر قادر به پیش بینی نگرش کارآفرینانه می باشند. به علاوه، ابعاد مدیریت استعداد پیشبینی کننده مثبت ومعنیدار ماندگاری شغلی و نگرش کارآفرینانه میباشند. همچنین، بین نگرش کارآفرینانه کارکنان بر اساس جنسیت و سوابق خدمتی آنها تفاوت معنیداری وجود ندارد. در نهایت، نتایج نشان داد که۳۲/۳ درصد از کارکنان نسبت به مدیریت استعداد نگرش منفی و۶۷/۷ درصد نگرش مثبت دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.