مقاله بررسی ارتباط ارتفاع نواحی مختلف با پارامتر های قند کل، ساکارز، گلوکز، فروکتوز در عسل مطالعه موردی: استانهای گیلان، مازندران، گلستان و آذربایجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط ارتفاع نواحی مختلف با پارامتر های قند کل، ساکارز، گلوکز، فروکتوز در عسل مطالعه موردی: استانهای گیلان، مازندران، گلستان و آذربایجان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط ارتفاع نواحی مختلف با پارامتر های قند کل، ساکارز، گلوکز، فروکتوز در عسل مطالعه موردی: استانهای گیلان، مازندران، گلستان و آذربایجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط ارتفاع نواحی مختلف با پارامتر های قند کل، ساکارز، گلوکز، فروکتوز در عسل مطالعه موردی: استانهای گیلان، مازندران، گلستان و آذربایجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط ارتفاع نواحی مختلف با پارامتر های قند کل، ساکارز، گلوکز، فروکتوز در عسل مطالعه موردی: استانهای گیلان، مازندران، گلستان و آذربایجان :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
در این تحقیق جهت بررسی کیفیت عسل در غرب مازندران پارامترهای مهم بیوشیمیایی نظیر سنجش قندهای اختصاصی، هیدروکسی فورفورال ، فعالیت آنزیمهای دیاستاز، اینورتاز و پارامترهای فیزیک و شیمیایی نظیر خواص رطوبتمورد بررسی قرار گرفت . ۰۴ نمونه از ۰۴ منطقه استانهای گیلان ، مازندران ، گلستان و آذربایجان بطور تصادفی انتخاب و مورد آزمایش قرار گرفت . در ضمن اطلاعاتی در خصوص رویش گیاهی ، ارتفاع ، درصد رطوبت نسبی و مقدار تحصیلات زنبوردار تهیه شد . سنجش ها دوبار تکرار شده و آنالیز آماری به روش تجزیه واریانس و آزمون مقایسه میانگین دانکن بااحتساب دامنه اطمینان ۵۹ و ۵۵ درصد با استفاده از نرم افزارSpssانجام شد و مشخص شد که بین دادههای قندهای اختصاصی، هیدروکسی فورفورال ، فعالیت دیاستاز ، اینورتاز ، خواص رطوبت تفاوت معنی دار مشاهده شد P001 همچنین مقدارقندکلی ۱۹/۵درصد گلوکز ۱۳درصد ورطوبت ۲۲درصد در عسل جنگل طالش بیشترین مقدار را داشته ، در حالیکه عسل آویشن گیلان کمترین مقدار قند کلی را نشان داد ) ۰%( . همین طور مقدار ساکارز در عسل بهشهر بیشترین مقدار راداشته ۱/۳۳درصد در حالیکه در عسل چیچک لواهر و طالقان کمترین مقدار را نشان داده است۱/۲۷درصد ومقدارفورفورال درعسل چیچک لواهر بیشترین مقدار را داشتهmg/kg39/87 در حالیکه در عسل گون گلستان کمترین مقدار را نشان داده است ۱۴/۳درصد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.