مقاله بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز و کاراگینان بر ویژگی های رئولوژیکی ،فیزیکوشیمیای و حسی پودر نوشیدنی شکلاتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز و کاراگینان بر ویژگی های رئولوژیکی ،فیزیکوشیمیای و حسی پودر نوشیدنی شکلاتی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز و کاراگینان بر ویژگی های رئولوژیکی ،فیزیکوشیمیای و حسی پودر نوشیدنی شکلاتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز و کاراگینان بر ویژگی های رئولوژیکی ،فیزیکوشیمیای و حسی پودر نوشیدنی شکلاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کربوکسی متیل سلولز و کاراگینان بر ویژگی های رئولوژیکی ،فیزیکوشیمیای و حسی پودر نوشیدنی شکلاتی :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
صمغ ها و قوام دهنده ها از مهمترین ترکیبات مورد استفاده در نوشیدنی های شکلاتی می باشند. در این پژوهش اثر افزودن غلظت های مختلف کربوکسی متیل سلولز (۰، ۰/۵، ۱ و ۲ درصد) و کاراگینان (۰، ۰/۲۵، ۰/۵ و ۱ درصد) بر ویسکوزینه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی شکلاتی مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصل هر دو قوام دهنده سبب بهبود ویسکوزیته محصول شدند. اما تغییرات ویژگی های فیزیکوشیمیایی نمونه ها در کقایسه با یکدیگر و نمونه شاهد معنی دار نبود. ارزیابی حسی نمونه ها نیز نشان داد که افزودن قوام دهنده ها باعث بهبود نسبی پذیرش کلی آنها نسبت به نمونه شاهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.