مقاله ارزیابی کیفیات محیطی با توجه به توسعه محلات سنتی (TND) و ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء ارزش محلات (نمونه موردی: محله انقلاب بجنورد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کیفیات محیطی با توجه به توسعه محلات سنتی (TND) و ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء ارزش محلات (نمونه موردی: محله انقلاب بجنورد) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کیفیات محیطی با توجه به توسعه محلات سنتی (TND) و ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء ارزش محلات (نمونه موردی: محله انقلاب بجنورد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفیات محیطی با توجه به توسعه محلات سنتی (TND) و ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء ارزش محلات (نمونه موردی: محله انقلاب بجنورد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفیات محیطی با توجه به توسعه محلات سنتی (TND) و ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء ارزش محلات (نمونه موردی: محله انقلاب بجنورد) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
محلات شهری در طول تاریخ بستر ساز ایجاد روابط اجتماعی در سطوح مختلف بوده اند ولی متاسفانه در شهرهای امروز ایران نقش و اعتبار محلات کاهش یافته و معیارهای محله شکسته شده و به این ترتیب مفهوم ارزش های محله بی اعتبار شده است. در این راستا باید ارتقای کیفی تک تک فضاهای محله برای رسیدن به مکان های مناسب زندگی مورد توجه قرار گیرد. TND رویکردی است که از نهضت نوشهرسازی نشأت گرفته و می کوشد به نیازهای محله وساکنین آن پاسخ مثبت دهد. این رویکرد تلاش می کند با تقویت و بهبود فضای کالبدی محله، تعاملات اجتماعی را افزایش داده و از این مسیر به بهبود حسن تعلق به مکان، خوداتکایی اقتصادی و ارتقاء سرمایه اجتماعی به تقویت ویزگی های آن نایل گردد. نوشتار حاضر می کوشد تا فرضیه ارزیابی کیفیات محلیطی با رو رویکرد TND و ارائه راهکارهایی جهت ارتقاء ارزش محلات را مورد ارزشیابی قرار دهد. روش مورد استفاده در این پژوهش توصیفی- تحلیلی بوده و با بهره گیری از منابع کتابخانه ای، اطلاعات وضع موجود محدوده مورد نظر به صورت میدانی و با استفاده از مصاحبه، مشاهده و پرسشنامه با جامعه آماری ۱۹۰ نفر از ساکنین شهر بجنورد و بخصوص محله انقلاب بجنورد که یکی از محلات قدیمی شهر می باشد. جمع آوری شده است و نتایج حاصل با نرم افزار SPSS پردازش شده و تجزیه و تحلیل آن با استفاده از مدل SWOT صورت گرفته است، سعی بر این بوده تا از این نتایج در جهت ارائه راهکارها استفاده شود. از نتایج تحقیق می توان به کارایی الگوهای شهرسازی جدید و ارتباط آن با ویژگی های شهرسازی ایرانی- اسلامی و حفظ و تقویت این ویزگی ها در شهرهای آینده و ارتقاء کیفیات محیطی و هویتی اشاره نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.