مقاله بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گزنه بر افزایش عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالی نگهداری شده در شرایط سرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گزنه بر افزایش عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالی نگهداری شده در شرایط سرد دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گزنه بر افزایش عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالی نگهداری شده در شرایط سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گزنه بر افزایش عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالی نگهداری شده در شرایط سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه گزنه بر افزایش عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالی نگهداری شده در شرایط سرد :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
ماهیان با وجود ارزش غذایی بالایی که دارند در برابر فساد اکسیداتیو بسیار حساس هستند و ویژگی های کیفی آن ها در طول نگهداری کاهش می یابد . عصاره های گیاهی، یکی از منابع خوب آنتی اکسیدانی هستند . نیاز به آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گسترده ای در دهه های اخیر شده است . در این پژوهش، هدف بررسی تأثیرآنتی اکسیدانی عصاره گیاه گزنه بر عمرماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالی در طول ۲۱ روز نگهداری در یخچال میباشد . تیمارها شامل غلظت عصاره گزنه در دو سطح (صفر(شاهد) و ۲۵ درصد) به مدت ۳۰ دقیقه و زمان نگهداری در ۴ سطح (۱، ۷، ۱۴ و ۲۱ روز) و در ۳ تکرار است. نتایج تجزیه آماری داده ها نشان داد که pH طی نگهداری در نمونه تیمار شده کاهش یافت اما در نمونه شاهد ابتدا کاهش و سپس افزایش یافت (۰۰۵>p) . همچنین باز های نیتروژنی فرار، شاخص پراکسید و تیوباربیتوریک اسید با گذشت زمان افزایش یافت که در نمونه شاهد بطور معنیداری بیشتر بود (۰۰۵>p). با توجه به نتایج ارزیابی حسی، کیفیت ماهی تیمار شده با عصاره بطور معنیداری بهتر از نمونه شاهد بود (۰۰۵>p). لذا نتایج حاصل از این بررسی نشان دهنده تاثیر مثبت آنتی اکسیدانی عصاره گزنه در مدت نگهداری بود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.