مقاله اثر نیتروژن و هیومیک اسید بر رشد رویشی و میزان فعالیت آنزیم کاتالاز گیاه ریحان (basilicum Ocimum. L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر نیتروژن و هیومیک اسید بر رشد رویشی و میزان فعالیت آنزیم کاتالاز گیاه ریحان (basilicum Ocimum. L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر نیتروژن و هیومیک اسید بر رشد رویشی و میزان فعالیت آنزیم کاتالاز گیاه ریحان (basilicum Ocimum. L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نیتروژن و هیومیک اسید بر رشد رویشی و میزان فعالیت آنزیم کاتالاز گیاه ریحان (basilicum Ocimum. L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر نیتروژن و هیومیک اسید بر رشد رویشی و میزان فعالیت آنزیم کاتالاز گیاه ریحان (basilicum Ocimum. L) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
امروزه مصرف بیش از حد کود های نیتروژنه در بین کشاورزان ودر پی آن، آبشویی شدن نیتروژن اضافی باعث آلوده شدن آب هایزیر زمینی و محیط زیست شده است. از طرفی استفاده از مواد زیستی از قبیل مواد هوماتی و هیومیک اسید باعث جذب بهتر نیتروژن ومواد غذایی مورد نیاز گیاه و در نتیجه کاهش مصرف کود های شیمیایی را به دنبال دارد.به این منظور آزمایشی به صورت فاکتئریل درقالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد که در آن تیمار نیتروژن در چهار سطح (۱۰۰، ۲۰۰، ۲۵۰ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار)هنگام کاشت در گلدانها اعمال شد و تیمار اسید هیومیک در سه سطح (شاهد، ۰۱ و ۰۳ میلی لیتر در هر کیلو گرم خاک) در سهمرحله، هنگام کاشت ، در مرحله چهار برگی و ۱۵ روز بعد از مرحله چهار برگی در گلدانها اعمال شد .نتایج حاکی بر این بود که مصرفنیتروژن باعث افزایش رشد و کاهش میزان فعالیت آنزیم کاتالاز شده و مصرف همزمان هیومیک اسید نیز تاثیر مثبت و مضاعفی برپارامتر های رویشی و نیز کاهش فعالیت آنزیم کاتالاز، که بیانگر بهبود شرایط استرسی وارد بر گیاه بوده است.بطوری که بهترین شرایطرشدی در بیشترین مصرف نیتروژن و بیشترین سطح هیومیک اسید بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.