مقاله بررسی انواع رابطه ی پزشک- بیمار و میزان تجربه ی خشونت شغلی پزشکان در بیمارستانهای شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی انواع رابطه ی پزشک- بیمار و میزان تجربه ی خشونت شغلی پزشکان در بیمارستانهای شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۱ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی انواع رابطه ی پزشک- بیمار و میزان تجربه ی خشونت شغلی پزشکان در بیمارستانهای شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی انواع رابطه ی پزشک- بیمار و میزان تجربه ی خشونت شغلی پزشکان در بیمارستانهای شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی انواع رابطه ی پزشک- بیمار و میزان تجربه ی خشونت شغلی پزشکان در بیمارستانهای شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۱ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
الگوی رابطه ی پزشک- بیمار، علاوه بر آنکه در رشد و ارتقای سلامت بیماران اهمیت دارد، در زندگی حرفه ای پزشکان نیز حایز اهمیت است. چنانکه این رابطه می تواند بازخوردهای بعضاً نامطلوبی همچون تجربه ی خشونت شغلی در یک رابطه ی پرتنش وتعارض را برای پزشک به همراه داشته باشد. خشونت شغلی می تواند عوارض نامطلوب فردی و اجتماعی برای پزشک و تبعات منفیبرای سیستم بهداشتی و درمانی به وجود آورد. هدف این مطالعه بررسی انواع رابطه ی پزشک- بیمار و تعیین میزان تجربه ی خشونت شغلی در میان پزشکان بر حسب انواع رابطه ی پزشک- بیمار است. روش: این پژوهش یک مطالعه ی توصیفی است که در سال ۱۳۹۱ در بیمارستان های شهر خرم آباد انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات، پرسشنامه ای بود که توسط محققان طراحی و ساخته شد و داده های حاصله توسط نرم افزار spss 18 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها: در این مطالعه رابطه پزشک بیمار، ۶۹۰۴ درصد از نوع فعال- منفعل، در ۲۸۵۷ درصد از نوع هدایت همکاری و در ۲۳۹ درصد از نوع منفعل فعال بود. ۹۳۱۰ درصد پزشکانی که رابطه شان با بیمار از نوع فعال- منفعل بود، خشونت شغلی را تجربه کرده بودند و این میزان در میان پزشکانی که رابطه شان از نوع هدایت- همکاری است ۵۴۱۶ درصد بود. نتیجه: میزان بالای تجربه خشونت شغلی در میان پزشکان با رابطه فعال- منفعل، حکایت از تنش زا بودن چنین الگویی از رابطه با بیمار دارد و لزوم تغییر چنین الگویی را نمایان می کند. از سوی دیگر ترویج فرهنگ مدارا و یادگیری کنترل خشم در محیط هایدرمانی ضرورتی است که توجه بیشتری را می طلبد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.