مقاله جایگاه زعفران (Crocus sativus) در درمان بیماریهای کبدی از دیدگاه طب سنتی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگاه زعفران (Crocus sativus) در درمان بیماریهای کبدی از دیدگاه طب سنتی ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگاه زعفران (Crocus sativus) در درمان بیماریهای کبدی از دیدگاه طب سنتی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه زعفران (Crocus sativus) در درمان بیماریهای کبدی از دیدگاه طب سنتی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگاه زعفران (Crocus sativus) در درمان بیماریهای کبدی از دیدگاه طب سنتی ایران :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
[توضیح سیویلیکا: به دلیل اینکه تعداد صفحات این مقاله کمتر از ۵ صفحه می باشد در پایگاه CIVILICA به صورت مقاله بدون اصل مقاله نمایه شده است] زعفران یکی از گیاهان دارویی مورد استفاده در طب سنتی ایران است. این گیاه بصورت منفرد یا ترکیبی، در درمان بیماری های مختلف، از جمله اختلالات کبدی بکار می رفته است. در این مقاله با مرور منابع طب سنتی ایران، نظر حکما در مورد کاربرد این گیاه، در درمان بیماری های کبدی بررسی می شود. در این منابع، برای زعفران آثار گوناگونی ذکر شده است؛ اما تنها به آن دسته تأثیرات می پردازیم که در ارتباط با بیماری های کبدی است. این اثرات شامل تقویت کننده ی کبد (هپاتوپروتکتیو)، از بین برنده ی انسداد و درمان کننده ی التهاب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.