مقاله ایجاد یک فضای عمومی امن بر پایه ی امنیت عابرین پیاده (بررسی تطبیقی : پیاده راه در مرکز خرید زیتون- هایپر مارکت کیش در جنوب ایران و بافت تاریخی چهارباغ عباسی اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ایجاد یک فضای عمومی امن بر پایه ی امنیت عابرین پیاده (بررسی تطبیقی : پیاده راه در مرکز خرید زیتون- هایپر مارکت کیش در جنوب ایران و بافت تاریخی چهارباغ عباسی اصفهان) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ایجاد یک فضای عمومی امن بر پایه ی امنیت عابرین پیاده (بررسی تطبیقی : پیاده راه در مرکز خرید زیتون- هایپر مارکت کیش در جنوب ایران و بافت تاریخی چهارباغ عباسی اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ایجاد یک فضای عمومی امن بر پایه ی امنیت عابرین پیاده (بررسی تطبیقی : پیاده راه در مرکز خرید زیتون- هایپر مارکت کیش در جنوب ایران و بافت تاریخی چهارباغ عباسی اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ایجاد یک فضای عمومی امن بر پایه ی امنیت عابرین پیاده (بررسی تطبیقی : پیاده راه در مرکز خرید زیتون- هایپر مارکت کیش در جنوب ایران و بافت تاریخی چهارباغ عباسی اصفهان) :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
حرکت پیاده طبیعی ترین، قدیمی ترین و ضروری ترین شکل جابه جایی انسان است و پیاده روی هنوز مهم ترین امکان برای مشاهده مکان ها،فعالیت ها و احساس شور و تحرک زندگی و کشف ارزش ها و جاذبه های نهفته در محیط است.پیاده روی دارای اهمیت اساسی در ادراک هویت فضایی، احساس تعلق به محیط و دریافت کیفیت های محیطی است. مسیر پیاده یا پیاده راه ها جزئی از فضاهای شهری هستند که به دنبال تردد بیش از حد سواره و کاهش ایمنی تردد پیاده در شهرها، پس از سال ها دوباره ایجاد شده اند. این مسیرها که می توان گفت به دنبال نیاز به پیاده روی شهروندان به وجود آمده اند یکی از عناصر اصلی فضاهای شهری محسوب می شوند. آن جایی که امکان مراوده بین انسان ها، تفریح، پیاده روی، گذراندن اوقات فراغت، بازی، خرید، تجمع و تظاهرات، دیدار، نشستن، نگاه کردن، دسترسی، تردد، تبلیغات، اطلاع رسانی و غیره را برای همگان فراهم می آورد. فضای شهری به رفتار عمومی به عنوان یک مولد تعامل اجتماعی و فرهنگی تعلق دارد. الگوهای رفتاری نحوه ی استفاده از فضا(مکان) را مشخص می کند. بنابراین، یک طراحی شهری موفق بر چگونگی برآوردن ارزش های بشری پایه گذاری شده است. محیط شهری می تواند مبدأ شناخت، تفکیک و رفتار محیطی باشد. با افزایش وسایل نقلیه ی موتوری، جدایی الگوی عابر پیاده از وسیله ی نقلیه به منظور تأمین امنیت عابران پیاده اجتناب ناپذیر به نظر می رسد .در این پژوهش با سنجش ایمنی پیاده رو ها در دو نمونه ی موردی، فضاهایی که عابرین پیاده در مرکز خرید زیتون- هایپر مارکت کیش در جنوب ایران و بافت تاریخی چهارباغ عباسی اصفهان در آن ها حضور داشتند، انتخاب شده و براساس معیارهای کالبدی منتخب از بررسی های نظری مورد تحلیل قرار گرفته اند. روش تحقیق این مقاله از طریق کتابخانه، براساس تحقیقات انجام شده در بدست آوردن مدلی از حرکات سازمان دهی شده، و مناسب با عابر پیاده و توضیح عوامل امنیت علاوه بر طراحی یک فضای صمیمی و مردمی عمومی شهری تلاش نموده ایم. قابل ذکر است که به دلیل کمبود مجال تحقیق در این مطالعه، تنها به عوامل کالبدی مؤثر بر منظر شهری مسیر پیاده پرداخته شده، اما باید توجه داشت که سایر عوامل نیز به نوبه خود نقش مهمی در ایجاد مطلوبیت منظر دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.