مقاله فراتحلیل تأثیر مقادیر کودهای دامی، بیولوژیک و کمپوست بر عملکرد اقتصادی زعفران در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فراتحلیل تأثیر مقادیر کودهای دامی، بیولوژیک و کمپوست بر عملکرد اقتصادی زعفران در ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فراتحلیل تأثیر مقادیر کودهای دامی، بیولوژیک و کمپوست بر عملکرد اقتصادی زعفران در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراتحلیل تأثیر مقادیر کودهای دامی، بیولوژیک و کمپوست بر عملکرد اقتصادی زعفران در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فراتحلیل تأثیر مقادیر کودهای دامی، بیولوژیک و کمپوست بر عملکرد اقتصادی زعفران در ایران :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پژوهش های مربوط به ارزیابی تأثیر کودهای دامی، زیستی و کمپوست بر عملکرد اقتصادی (وزن گل، تعداد گل و وزن خشک کلاله و خامه) زعفران سابقه ای طولانی در کشور دارد. به دلیل پراکندگی و تنوع موجود در نتایج آزمایشات مختلف، دستیابی به نتیجه گیری کلی دشوار می باشد. در این مطالعه جهت غلبه بر این مشکل از رهیافت فراتحلیل استفاده شده است به اینمنظور ۴۷ مقاله علمی- پزوهشی، پایاننامه و گزارش پژوهشی منتشر شده توسط محققین کشور در فاصله سالهای ۱۳۵۵ تا ۱۳۹۳ مورد بررسی قرار گرفت. مقالات به گونه ای انتخاب شدند که داده های لازم برای اجرای فراتحلیل در آنها موجود باشد. نتایج نشان داد که کودهای زیستی (بیولوزیکی، کمپوست و دامی) در مجموع با مقدار اندازه اثر هجز ۱۰۶۸ به میزان زیادی بر عملکرد اقتصادی زعفران تأثیر دارد، با دامنه اطمینان ۹۵% این اندازه اثر بین ۰۸۲۱ تا ۱۳۱۵ می باشد. که فاصله اطمینان مطلوبی می باشد. اما در میانگروه های کودی تفکیک شده، به ترتیب کودهای بیولوژیکی (۱۳۷)، دامی (۰۹۲۳) و کمپوست (۰۴۷) بیشترین مقدار اندازه اثر را بر صفات عملکردی زعفران داشتند. کمترین خطای استاندارد در کودهای دامی و بیشترین آن در کمپوست مشاهده گردیده است. بین صفات عملکردی، بیشترین اندازه اثر کودها به ترتیب بر وزن خشک زعفران (۱۳۲۳)، تعداد گل (۱۰۴۷) بیشترین مقدار اندازه اثر را بر صفات عملکردی زعفران داشتند. کمترین خطای استاندارد در کودهای دامی و بیشترین آن در کمپوست مشاهدهگردیده است. بین صفات عملکردی، بیشترین اندازه اثر کودها به ترتیب بر وزن خشک زعفران (۱۳۲۳)، تعداد گل (۱۰۴۷) و وزن تر گل (۰۹۴۷) داشتند. کودهای بیولوژیک و کمپوست بیشترین اثر را بر تعداد گل و کودهای دامی بیشترین اثر را بر وزن خشک زعفران داشتند. فرض صفر همگنی بین مطالعات غیر از مطالعات کودهای بیولوژیکی تأیید گردید. عواملی که می توانند باعث ایجاد ناهمگنی گردند عبارتند از عمر مزارع، منطقه کاشت و مقادیر متفاوت کود. نتایج فراتحلیل نشان داد که بین این سه گروه بیشترین تأثیر در مقدار اندازه اثر را عامل سن مزرعه و سپس مناطق مختلف داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.