مقاله اثر سویههای باکتری سودوموناس و کود فسفره بر تجمع نیتروژن و فسفر و ماده خشک دانه و بافتهای لوبیا(Phaseolus Vulgaris L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سویههای باکتری سودوموناس و کود فسفره بر تجمع نیتروژن و فسفر و ماده خشک دانه و بافتهای لوبیا(Phaseolus Vulgaris L.) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سویههای باکتری سودوموناس و کود فسفره بر تجمع نیتروژن و فسفر و ماده خشک دانه و بافتهای لوبیا(Phaseolus Vulgaris L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سویههای باکتری سودوموناس و کود فسفره بر تجمع نیتروژن و فسفر و ماده خشک دانه و بافتهای لوبیا(Phaseolus Vulgaris L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سویههای باکتری سودوموناس و کود فسفره بر تجمع نیتروژن و فسفر و ماده خشک دانه و بافتهای لوبیا(Phaseolus Vulgaris L.) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
به منظور ارریابی اثر سویه های باکتری سودوموناس و کود فسفره بر تجمع نیتروژن، فسفر و ماده خشک در دانه و بافت های لوبیای محلی گیلان، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۹۲ در مزرعه آزمایشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان (رشت) به صورت اسپلیت پلات با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار انجام شد. کود فسفره شامل سه سطح صفر (P1)، ۴۰ (P2) و ۸۰ (P3) کیلوگرم در هکتار (P2O5) و باکتری سودوموناس شامل سویه های ۱۱۳ (R1)، ۱۶۸ (R2) و ۱۷۳ (R3) و عدم تلقیح باکتری به عنوان شاهد (R0)، به صورت تصادفی و به ترتیب در کرتهای اصلی و فرعی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که اثر کود فسفره بر تمامی صقات اندازه گیری شده به استثناء میزان فسفر و نیتروژن اندامهای هوایی در مرحله گلدهی و میزان فسفر دانه معنی دار بود. همچنین، باکتری سودوموناس اثر معنی دار بر تمامی صفات مورد مطالعه به استثناء وزن خشک برگها، ساقه و کل بوته و نیتروژن اندام های هوایی در مرحله رسیدگی داشت. به علاوه، اثر متقابل کود فسفره و باکتری سودوموناس بر روی برخی خصوصیات زراعی اندازه گیری شده در لوبیا نظیر تعداد گره بر روی ریشه، محتوای کلروفیل a و b برگ، تعداد شاخه فرعی، وزن خشک برگ در مرحله رسیدگی، محتوای فسفر و نیتروژن اندام های هوایی در مراحل گلدهی و رسیدگی، میزان فسفر و نیتروژن دانه معنی دار بود. در این تحقیق، بالاترین میزان نیتروژن دانه و اندام های هوایی و فسفر دانه در شرایط عدم مصرف کود فسفره و استفاده از سویه ۱۶۸ باکتری سودوموناس در مرحله رسیدگی لوبیا مشاهده گردید. در این آزمایش، سویه ۱۷۳ باکتری سودوموناس، بیشترین میزان نیتروژن اندام های هوایی را در اثر کاربرد ۴۰ کیلوگرم فسفر در هکتار نشان داد. همچنین، بیشترین میزان کلروفیل a برگ در ترکیب تیماری سویه ۱۱۳ باکتری سودوموناس و مصرف ۴۰ کیلوگرم فسفر در هکتار مشاهده گردید. بدین ترتیب، در سطوح پایین فسفر خاک، باکتری سودوموناس جهت بهبود محتوای عناصر غذایی اندام های رویشی و دانه لوبیا در گیلان و شرایط اقلیمی مشابه می تواند قابل توصیه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.