مقاله بررسی معیارهای همسرگزینی ( مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهر بروجرد در سال ۱۳۹۲)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی معیارهای همسرگزینی ( مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهر بروجرد در سال ۱۳۹۲) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی معیارهای همسرگزینی ( مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهر بروجرد در سال ۱۳۹۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی معیارهای همسرگزینی ( مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهر بروجرد در سال ۱۳۹۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی معیارهای همسرگزینی ( مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهر بروجرد در سال ۱۳۹۲) :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
مساله مهم در انتخاب همسر این است که چه ملاک ها و معیارهایی باید در انتخاب همسر مدنظر قرار گیرد و چه عواملی موجب ازدواج موفقدر جوانان می شود. با توجه به نقش مهم معیارهای همسرگزینی در ازدواج و تشکیل خانواده، پژوهش حاضر بر آن شد تا اهداف زیر را درپاسخگویی به آن ها مورد بررسی قرار دهد: دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهر بروجرد جهت همسرگزینی چه ملاک هایی را مهمتر می دانند؟ و آیا ملاک ها و معیارهای همسرگزینی دانشجویان با توجه به متغیرهای زمینه ای و اجتماعی آن ها، متفاوت است یا خیر؟روش: این مطالعه یک پژوهش توصیفی مقطعی است. جامعه آماری را کلیه دانشجویان مجرد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهر بروجرددر سال ۱۳۹۲ تشکیل می دادند که تعداد ۳۲۲ نفر از آنان به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای به عنوان نمونه آماری پژوهش انتخاب شدند. ابزارپژوهش عبارت بود از مقیاس ملاک های همسرگزینی دانشجویان مجرد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهر بروجرد که در این پژوهش از طریق تحلیل عوامل ساخته شد و از اعتبار و پایایی بالایی برخوردار بود. همچنین یک پرسشنامه جمعیت شناختی، مورد استفاده قرار گرفت که هر دو توسط نمونه مورد پژوهش تکمیل شد. تجزیه و تحلیل اطلاعات با روش های آماری توصیفی و آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن، آزمون تحلیل واریانس و آزمون تفاوت میانگین برای گروه های مستقل از طریق نرم افزار SPSS انجام گرفت. یافته ها: یافته های این تحقیق در رابطه با سوال اول نشان داد که هر دو جنس (پسر و دختر) به طور معناداری به معیارهای زیر خیلی زیاد وزیاد اهمیت می دادند. این معیارها عبارتند از: معیارهای ظاهری و شخصیتی، معیار سن (تناسب سن زوجین)، معیار عدم اعتیاد به مواد مخدر وروان گردان، داشتن اخلاق حسنه و نیکو، برخورداری از حسن معاشرت اجتماعی و معیار اصالت خانوادگی، معیارهای مذهبی، و معیارهای شغل و درآمد همسر آینده. نتایج مرتبط با سوال دوم نشان داد که بین معیارهای همسرگزینی دانشجویان با توجه به جنسیت، محل سکونت دانشجویان،دانشگاه محل تحصیل تفاوت آماری معناداری وجود دارد. همچنین نتایج تحلیل دو متغیره نیز نشان داد بین طبقه اجتماعی والدین دانشجو ورضایت والدین با معیارهای همسرگزینی رابطه همبستگی مستقیم و معناداری وجود دارد و این رابطه در مورد سن و معیارهای همسرگزینیبصورت معنادار و معکوس است.با توجه به یافته های به دست آمده در رابطه با موضوع پژوهش حاضر، مشاوران و دست اندکاران امور تربیتی دانشگاه و موسسات آموزش عالی،یابد به ایجاد زمینه و فضای آموزشی لازم به منظور افزایش شناخت و آگاهی دانشجویان، از طریق برگزاری برنامه های مرتبط با معیارها ملاکانتخاب همسر مبادرت ورزند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.