مقاله ارزیابی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی ماهی سفید ( Rutilusfirsi) در شرایط انجماد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی ماهی سفید ( Rutilusfirsi) در شرایط انجماد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی ماهی سفید ( Rutilusfirsi) در شرایط انجماد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی ماهی سفید ( Rutilusfirsi) در شرایط انجماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات بیوشیمیایی و آنزیمی ماهی سفید ( Rutilusfirsi) در شرایط انجماد :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
در این تحقیق به ارزیابی تغییرات شیمیایی والگوی پروتئینی ماهی سفید نر وماده ( Rutilus firsi kutum) طی ۳ ماه نگهداری درفریزر خانگی در دمای ۲۰- درجه سانتی گراد با اندازه گیری رطوبت ، چربی، خاکستر، پروتئین،، آنزیم ATPase و ملاحظه ای در میزان رطوبت ، چربی وسولفیدریل ماهی سفید نر می گردد حال آنکه این دما بر پروتئین، خاکستر، PH، Ca2+- ATPase تاثیر معناداری نداشته است. نگهداری دردمای ۲۰- درجه سانتی گراد باعث تغییرات قابل ملاحظه ای در میزان سولفیدریل ماهی سفید ماده می گردد حال آنکه این دما بر رطوبت ،پروتئین،خاکستر، چربی، Ca2+- ATPase ،PH تاثیر معناداری نداشته است. نتایج این مطالعه نشان داد ماهی سفید طی ۳ ماه نگهداری در فریزر دارای کیفیت قابل قبولی می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.